Ponturi fotbal Lille vs Bordeaux – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lille vs Bordeaux: sambata este etapa in Franta, iar de la ora 18:30, Lille o infrunta pe Bordeaux, in etapa a 11-a.

Lille

Usor favorita conform listei de pariuri a agentiilor de pariuri, Lille trebuie sa fie pragmatica. Este cunoscut faptul ca evolueaza mai bine acasa, lucru care s-a dovedit si cu putine zile in urma. A fost runda de Champions League, iar ea a reusit sa obtina primul punct din grupa, dupa un 1-1 cu Valencia. Evident, meciul s-a jucat pe terenul propriu, locul unde a bifat rezultatele cele mai notabile.

De cinci partide oficiale un reuseste sa se adune si sa obtina victoria. Trei dintre ele au fost in campionat, unde ocupa locul 7, cu 15 puncte, iar alte doua in Liga Campionilor. De asemenea, toate victoriile sale din Ligue 1 au venit in fata propriilor suporteri, acolo unde este neinvinsa. Dupa cinci asemenea dueluri, are patru victorii si un rezultat de egalitate.

Bordeaux

Dupa un sezon complet ratat, Bordeaux revine din nou in urmarirea unui loc de cupe europene. Asta este obiectivul impus in ultimele sezoane si uneori chiar ii reusea. Pe de alta parte, e greu sa tina pasul cu anumite echipe. De exemplu, in runda anterioara a pierdut cu 0-1, acasa, intr-un meci in care Saint Etienne i-a fost rivala.

Totodata, Bordeaux a ratat ocazia de a urca in clasament. Din cauza acelui esec a cazut pe locul 6, cu 15 puncte, unul mai putin decat Marseille, echipa care acum e pe loc de Europa League. Interesant ca 2/3 din punctele obtinute au venit cu ea jucand pe teren strain. Acolo a pierdut o singura data, dupa o confruntare cu Angers, incheiata cu 1-3.

In ultimele trei sezoane am avut de cinci ori o echipa castigatoare. Interesant este ca mereu cea care s-a impus a facut-o la limita. Astfel, denota ca sunt echipe echilibrate, cu un stil de joc relativ asemanator. Pe de alta parte, Lille va evolua acasa si cred ca lucrul acesta va conta in economia jocului. Astept din partea ei sa faca prima mutare pe tabela, poate suficienta pentru a lua toate punctele.

Ponturi fotbal Lille vs Bordeaux: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.45 la Betano