Ponturi fotbal Lille vs Amiens – Cupa Ligii

ponturi franta

Ponturi fotbal Lille vs Amiens: miercuri, 8 ianuarie, de la ora 22:05, pe Stade Pierre-Mauroy, Lille are meci cu Amiens, in sferturile Cupei Ligii Frantei.

Lille

Cu moralul ridicat, Lille a reusit sa inceapa anul in forta. A fost un succes cu 3-2 pe terenul lui Raon L-Etape. Totodata, faptul ca revine pe teren propriu este clar un mare avantaj pe care de cele mai multe ori l-a fructificat. Acolo a reusit in ultimele trei confruntari sa joace la nivel inalt, castigand la pas.

Pe locul 4 in Ligue 1, Lille are 31 de puncte. Sunt multe puncte intre ea si ocupanta locului al doilea, respectiv sapte lungimi. Insa, batalia este pentru locul al treilea,a colo unde trage tare alaturid e Rennes. O alta alternativa este sa castige un trofeu si Cupa Ligii se poate sa fie ceea ce si-a impus.

Amiens

Este de asteptat sa plece cu sansa a doua. Amiens a inceput anul cu un esec in fata lui Rennes. 0-1 a fost scorul in Cupa Frantei, rezultat in urma caruia a fost eliminata. Totodata, a fost al doilea esec consecutiv pe care il sufera in fata unor echipe de top din Franta. Celalalte duel a fost in fata liderului. PSG castigand atunci cu 4-1.

Cupa Ligii este cu totul altceva. Amiens a reusit in turul anterior sa-i fie superioara lui Rennes, pe care a invins-o cu 3-2. Intr-adevar, a contat faptul ca s-a prezentat pe terenul propriu. Este total diferita de cum se prezinta in meciurile din deplasare. Acolo vine dupa opt partide consecutive fara succes, iar cinci au fost infrangeri.

In turul campionatului Amiens a reusit sa joace la un nivel mai bun si s-a impus cu 1-0. Dar, repet, Lille este o formatie de teren propriu. Daca undeva poate sa isi puna in valoare calitatile, clar este un avantajul lucrul acesta. Totodata, astept sa o vad in control pe tot parcursul meciului si la final sa se bucure de succes.

Ponturi fotbal Lille vs Amiens: gazdele castiga, cota 1.52 la Unibet