Ponturi fotbal Liechtenstein U21 vs Slovacia U21 – Preliminarii Campionatul European

ponturi fotbal

Liechtenstein U21 vs Slovacia U21. Cele doua se vor duela Miercuri 9 Octombrie, de la ora 19:00, intr-o partida din preliminariile Campionatului European.

Gazdele au reusit o victorie surprinzatoare in prima runda

LIECHTENSTEIN U21

Micuta reprezinta a izbutit un succes in luna Iunie, 1-0 pe teren propriu cu Azerbaijan U21. Unicul gol al partidei era marcat atunci de Y. Frick in minutul 10 al intalnirii, din penalty. De la acea victorie insa, gazdele de astazi nu au mai realizat nimic notabil, ba mai mult au pierdut categoric urmatoarele 2 runde. La inceputul lunii Septembrie, Liechtenstein U21 s-a deplasat la Georgia U21, acolo unde a cedat cu un categoric 4-0. Nici pe teren propriu acestia nu au reusit sa se descurce, in duelul cu Elvetia U21. Zeqiri & co. nu le-au dat vreo sansa, castigand fara drept de apel: scor 5-0.

Cele doua nationale se intalnesc astazi pentru prima oara

SLOVACIA U21

Din Octombrie 2018 si pana acum, Slovacia U21 a disputat o singura partida oficiala. E vorba de infruntarea cu Azerbaijan U21 din deplasare, in runda 1 a acestor preliminarii. Acolo, slovacii au pierdut la limita, cu scorul de 2-1. Unicul gol al echipei a fost marcat de L. Tupta in minutul 82, insa Ekincier a dus victoria azerilor in minutul 90+3. La cateva zile dupa esecul cu Azerbaijan, Slovacia U21 a disputat o partida amicala cu echipa de club, Dun. Streda. Cele doua au remizat spectaculos, scor 3-3. Slovacii se vor deplasa astazi pentru prima data in istorie in Liechtenstein, la nivel de U21.

Oaspetii nu au inceput prea bine aceasta campanie de calificare si in duelul cu azerii si-au aratat limitele in defensiva. De partea cealalta, Liechtenstein incearca sa produca un nou soc, in fata propriilor suporteri. Nu ma astept ca oaspetii sa domine categoric duelul si cred ca gazdele au puterea de a pune probleme in ofensiva. Recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.85.

Ponturi fotbal Liechtenstein U21 vs Slovacia U21

ambele echipe marcheaza, cota 1.85 la Unibet