Ponturi fotbal Leyton Orient vs Colchester – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Leyton Orient vs Colchester: joi, de la ora 15:00, Leyton Orient si Colchester vor fi rivale in League Two, in runda cu numarul 23.

Leyton Orient

Aproape de jumatatea clasamentului, Leyton Orient se afla pe locul 15, cu 25 de puncte. In runda anterioara a reusit sa puna mana pe toate cele trei puncte. A fost un duel in care a condus cu 30 inca de la pauza, dar pana la urma s-a impus cu 3-2, pe terenul lui Cambridge United. Acel succes a fost al saselea din intreaga stagiune.

Faptul ca revine pe terenul propriu nu este deloc un plus. In cele 11 confruntari pe care le-a disputat pe teren propriu, a reusit sa se impuna in doua randuri. Au fost meciuri in care a avut mult de tras. Drept urmare, in precedentele patru meciuri acasa nu a reusit sa castige.

Colchester

Neinvinsa de o buna bucata de vreme, Colchester s-a apropiat periculos de zona play-off-ului. Ea ocupa locul 8, cu 34 de puncte, unul mai putin decat ultimul loc care o duce in fazele superioare. Chiar in disputa anterioara a trecut la pas de Carlisle, intr-o confruntare in care a pus presiune inca din primele minute.

De asemenea, sapte meciuri consecutive jucate in campionat au reusit sa evite esecul. In tto acest timp a bifat patru victorii, iar alte trei meciuri s-au terminat la egalitate. Totodata, este si una dintre echipele care stiu sa se apere cel mai bine. Are 19 goluri incasate, o singura echipa a luat mai putine decat ea.

Clar Colchester trece printr-o perioada mai buna si cred ca are tot ce-i trebuie sa obtina toate punctele in meciul de joi. Pe de alta parte, consider ca si gazdele sunt capabile sa joace suficient de bine pentru a inscrie cel putin un gol. Drept urmare, ambele marcheaza este un pariu plauzibil.

Ponturi fotbal Leyton Orient vs Colchester: ambele marcheaza, cota 1.80 la Betano