Ponturi fotbal Levante vs Eibar – La Liga

72
Ponturi fotbal Levante vs Eibar

Ponturi fotbal Levante vs Eibar este prima partida a zilei in La Liga, ce se va disputa pe Estadi Ciutat de Valencia, de la ora 13:00.

◘ Levante este o echipa modesta, care de ani buni nu mai emite pretentii in fotbalul din La Liga, jucand doar pentru mentinerea in primul esalon. Gazdele acestei infruntari se gasesc pe pozitia a 15-a a clasamentului in momentul de fata, fiind la doar trei puncte de locul 18, primul ce duce in Segunda Division. In cele 28 de etape, elevii lui Paco Lopez au strans 31 de puncte, venite in urma a opt victorii si sapte remize, suferind 13 infrangeri, in toate aceste infruntari marcand 38 de goluri, primind cu 11 mai multe. In ultimele opt etape de campionat, “broastele” nu au reusit decat o singura victorie, in fata celor de la Celta Vigo, castigand cu 1-4 in deplasare, suferind insa nu mai putin de cinci infrangeri.

◘ Eibar este o echipa decenta, ce nu duce grija retrogradarii, insa care nici nu emite pretentii la locurile europene, avand in vedere faptul ca in momentul de fata ocupa locul al 12-lea al clasamentului, fiind la sapte puncte de zona “rosie” si la opt de locurile de Europa League. Formatia antrenata de Jose Luis Mendillibar a strans 35 de puncte in cele 28 de etape de campionat, izbutind opt victorii si 11 remize, pierzand de noua ori, in toate aceste partide marcand 36 de goluri, primind cu doua mai multe. In ultimele sase etape, gruparea basca nu a obtinut decat un succes, de asemenea, in fata celor de la Celta Vigo, pe teren propriu, acolo unde s-a impus cu 1-0.

Partida este una foarte echilibrata, greu de anticipat din punct de vedere al castigatoarei, asa ca vom evita pariurile pe soliste si vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa ca amebele vor marca.

• Ponturi fotbal Levante vs Eibar: ambele marcheaza -> cota 1.53