Ponturi fotbal Letonia vs Insulele Feroe – Liga Natiunilor

Ponturi fotbal Letonia vs Insulele Feroe – Liga Natiunilor
Ponturi fotbal Letonia vs Insulele Feroe – Liga Natiunilor - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Letonia vs Insulele Feroe – Liga Natiunilor

Sambata, de la ora 19:00, Daugavas stadium din Riga gazduieste meciul dintre Letonia si Insulele Feroe. Se joaca in etapa a 5-a din Grupa 1 a Ligii D.

Letonia

Inca fara victorie in acest moment, se afla pe locul 3 in Grupa I, cu 3 puncte acumulate. Toate au venit sub forma de rezultate de egalitate. De altfel, primul esec l-a suferit in etapa anterioara, atunci cand in fataei a stat Malta. Totul s-a decis la una dintre putinele ocazii de poarta ale meciului si printr-un gol in repriza a doua.

Evolutia echipei a lasat de dorit in meciurile disputate pana acum. Cel mai bine putem observa asta prin cifrele din dreptul golurilor inscrise/primite. Are -1 la golaveraj si un singur gol a fost inscris de ea, celalalt a fost un autogol in urma unei erori in turul cu Malta.

Insulele Feroe

Pana acum nu exista echipa mai buna care sa ii tina piept in grupa aceasta. Ocupa prima pozitie, cu 10 puncte, dublu fata de punctele obtinute de ocupanta locului secund. Pe deasupra este si neinvinsa, avand toate cifrele in favoarea ei. In runda anterioara a dispus cu 2-0 de lanterna rosie a grupei, Andorra.

Jocul prestat de feroezi este unul acceptabil si miercuri au demonstrat asta. Cu toate ca au pierdut cu 1-2 in Lituania, evolutia a fost una buna si asta in contextul in care s-au rulat jucatorii. In cea de-a doua repriza s-a facut numarul maxim de schimbari, iar singurul gol al echipei a venit in a doua repriza, in minutele de prelungire.

Din punct de vedere al rezultatelor este evidenta diferenta dintre cele doua echipe. Insa, voi miza pe un numar mic de goluri, asa cum s-a intamplat si in tur, cand scorul a fost 1-1. De altfel, de-a lungul istoriei s-au intalnit in patru randuri si mereu s-au inscris cel mult doua reusite.

Ponturi fotbal Letonia vs Insulele Feroe: sub 2.5 goluri, cota 1.47 la Betano