Ponturi fotbal Letonia vs Austria – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Letonia vs Austria este o partida din preliminariile EURO 2020, ce are primul fluier programat la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Daugavas stadions”.

Letonia

Desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte o adversara net superioara.

Letonii au in palmares o singura calificare la EURO, in 2004, iar pentru o buna perioada, cel mai probabil va ramane singura. In aceste preliminarii au un parcurs de-a dreptul dezastruos. Acestia ocupa ultimul loc in grupa, fiind fara puncte acumulate dupa noua jocuri. In cele noua esecuri de pana acum, au reusit sa inscrie de doau ori, primind 28 de goluri.

Ultima data cand Letonia reusea o victorie se intampla in urma cu aproximativ un an si jumatate. O invingea pe Estonia cu 1-0, iar de atunci a legat 17 partide fara succes, pierzand 12 dintre ele.

Austria

Este o nationala mai buna, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei, cu pretentii mult mai mari. In aceasta disputa porneste ca favorita, avand ce-i drept resursele necesare pentru a obtine puncte, chiar daca joaca in deplasare.

Austriecii se situeaza in acest moment pe treapta a doua in grupa G din preliminarii, acolo unde vor si ramane. Acestia si-au asigurat calificarea la EURO, a treia din intreaga lor istorie. Pana acum, in cele noua partide, au reusit sase succese si o remiza, pierzand de doua ori. De-a lungul acestor jocuri si-au trecut in cont 19 reusite, primind opt goluri.

De mentionat faptul ca reprezentativa Austriei se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa sapte meciuri fara infrangere. In acest interval a reusit sase victorii si o remiza, meciuri in care a inscris de 17 ori.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este clara, Austria fiind o echipa mult mai puternica. In mod normal ar trebui sa se impuna fara emotii, insa evitam acest pariu, deoarece are o cota foarte mica. Recomandam insa un pariu pe goluri, la o cota mult mai buna, bazandu-ne ce-i drept pe forta ofensiva a oaspetilor.

• Ponturi fotbal Letonia vs Austria: peste 2,5 goluri -> cota 1.65