Ponturi fotbal Lens vs Bordeaux – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lens vs Bordeaux – Ligue 1

Sambata, de la ora 18:00, Lens primeste vizita lui Bordeaux, in etapa cu numarul 4 din noul sezon de Ligue 1. Meciul  se joaca pe Bollaert Delelis.

Lens

Revenita in Ligue 1 dupa cinci ani, Lens a reusit sa joace un fotbal neaspteptat de bun. A reusit in chiar a doua etapa sa dispuna cu 1-0 de Paris Saint-Germain, o echipa decimata de problemele cu corovonavirus. A continuat sa joace un fotbal bun si datorita programului a intalnit o nou-promovata.

Meciul impotriva lui Lorient a fost un duel neasteptat de spectaculos, la finalul  caruia a reusit sa obtina toate punctele puse in joc. 3-2 a fost scorul, asta dupa ce Lens a fost condusa cu 1-0, dar datorita lui Kakuta, Medina si Ganago a reusit sa revina pe tabela. Astfel, ocupa locul 7, cu 6 puncte din noua maxim posibile.

Cheick Traore este accidentat, iar Loic Bade este suspendat.

  • Echipa probabila: Leca – Gradit, Fortes, Medina – Clauss, Perez, Doucoure, Sylla – Kakuta – Sotoca, Ganago

Bordeaux

A reusit cumva sa evite esecul in cele trei meciuri pe care Bordeaux le-a disputat in aceasta noua stagiune. A inceput cu o remiza alba, un 0-0 acasa, in fata canarilor de la Nantes. Acelasi scor s-a inregistrat si in meciul de la finalul saptamanii trecute, atunci cand Les Girondins si Lyon au terminat asa cum au inceput, 0-0.

Insa, in singura deplasare avuta pana in momentul de gazda, Bordeaux a reusit sa castige cu 2-0. A facut-o in compania lui Angers si astfel, este una dintre cele doua echipe care nu au primit gol pana in momentul acesta. Saint Etienne este cealalta echipa care nu a luat gol.

  • Echipa probabila: Costil – Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito – Otavio, Basic – Ui0Jo, Oudin, Preville – Maja

Oaspetii pun mult accentul pe defensiva si dupa cum s-au comportat, ma astept ca lucrurile sa mearga in aceeas nota. Lens  vrea, isi doreste, a marcat in fieare meci, dar poarca duelul de sambata are in fata cea mai defensiva echipa.

Ponturi fotbal Lens vs Bordeaux: sub 2,5 goluri, cota 1.65 la Unibet