Ponturi fotbal Leipzig vs Schalke – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Leipzig vs Schalke este ultimul meci al zilei in Bundesliga, acesta avand fluierul de start programat la ora 19:30, urmand sa se dispute pe “Red Bull Arena”, unde anticipam o dominare autoritara a gazdelor.

Leipzig

Conform caselor de pariuri, porneste ca favorita certa in aceasta confruntare, ceea ce era de asteptat, fiind fara dubii echipa mai buna, din orice punct de vedere, fiind avantajata si de faptul ca joaca acasa.

Gazdele acestei partide s-au descurcat de minune in sezonul anterior. Au terminat in partea de sus a clasamentului, pe locul trei, calificandu-se din nou in Liga Campionilor. De asemenea, au impresionat si in cea mai prestigioasa competitie a continentului, ajungand pana in semifinale, in premiera, pierzand cu PSG.

Cei de la Leipzig si-au inceput aventura in noua editie de Bundesliga cu un succes. In prima etapa au invins-o pe Mainz cu 3-1, pe teren propriu. A urmat apoi o remiza in deplasarea de la Leverkusen, scor 1-1.

Schalke

Putem spune fara retinere ca in momentul de fata este o echipa de pluton din campionatul german, tinand cont de valoarea sa, dar mai ales de evolutiile din ultima perioada. Evident, casele de pariuri o dau ca outsidera, cum era si normal de altfel.

Oaspetii au avut un parcurs modest in stagiunea precedenta, terminand in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 12. Nu au obtinut decat 39 de puncte din cele 102 puse la bataie.

In prima etapa, Schalke a suferit un esec istoric, pierzand cu 8-0 in deplasarea de la Bayern. A urmat apoi o infrangere pe teren propriu cu Werder Bremen, scor 1-3, ajungand la o serie de 18 partide consecutive fara victorie in campionat.

Pronostic

Schalke arata dezastruos de o buna perioada de timp si nu da semne de revenire. Asadar, ne asteptam ca Leipzig, echipa clar mai buna, sa profite de acest aspect si sa se impuna intr-o maniera categorica. Mizam astfel pe varianta “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.75.

• Ponturi fotbal Leipzig vs Schalke: 1/1 -> cota 1.75