Ponturi fotbal Leicester vs West Ham – Premier League

ponturi anglia

Duminica 04.10.2020, de la ora 14:00, se va desfasura partida Leicester vs West Ham, din cadrul etapei a 4-a a primei ligi din Anglia.

Leicester

Fosta campioana a Angliei detine suprematia in Premier League, dupa 3 etape. Vardy & co. au inceput excelent acest sezon si au reusit deja sa inregistreze 3 succese. In prima runda, Leicester a trecut de West Brom cu scorul de 3-0. Apoi, vulpile au dispus de Burnley pe teren propriu, scor 4-2. A urmat o infrangere in Cupa Ligii Angliei (0-2 cu Arsenal) si astfel Leicester si-a eliberat din program.

Pe 27 Septembrie, gazdele de astazi au facut instructie cu Manchester City pe Etihad Stadium, acolo unde au castigat cu scorul de 5-2. Pentru duelul de astazi, antrenorul gazdelor nu se poate baza pe accidentatii Benkovic, Ndidi si Pereira. De asemenea, Evans si Praet sunt inca indisponbili, pana in ziua meciului.

West Ham

Ciocanarii au reusit etapa precedenta sa obtina prima victorie in acest sezon de Premier League. A fost un inceput greu pentru formatia din capitala, care a pierdut in primele 2 runde cu Newcastle si Arsenal. Etapa precedenta insa, acestia au invins-o pe Wolves cu un 4-0 fara drept de apel, pe teren propriu. Cateva zile mai tarziu insa, echipa a avut o evolutie diametral opusa.

West Ham a luat 4 goluri pe Goodison Park, pierzand cu scorul de 4-1 contra celor de la Everton, in Cupa Ligii Angliei. Britanicul Fredericks reprezinta singura absenta a londonezilor pe King Power Stadium.

Leicester a avut 3 zile in plus de odihna, iar la nivelul Angliei acest lucru este important. Ritmul din Premier League este destul de ridicat. Vulpile arata foarte bine si cu siguranta in acest an lupta din nou pentru Big 4. Gazdele pornesc cu prima sansa, de care ma astept sa profite. Leicester are avantajul terenului propriu, intalneste o formatie nesigura in defensiva, iar eu recomand pronosticul “1 solist“.

Ponturi fotbal Leicester vs West Ham

1 solist, cota 1.70 la Betano