Ponturi fotbal Le Mans vs Niort – Ligue 2

ponturi franta

Vineri 25.10.2019, de la ora 21:00, se va desfasura infruntarea Le Mans vs Niort, din cadrul etapei a 12-a a ligii a doua franceze.

Le Mans e o candidata certa la retrogradare

  • Le Mans

Doar 6 puncte au adunat gazdele in 11 etape si cu acest punctaj acestia se pot gandi serios la Liga Nationala. Le Mans a pierdut de 9 ori in primele 11 dueluri, in celelalte doua reusind sa se impuna. Acum 2 runde, gazdele de astazi castigau in fata propriilor suporteri, 1-0 contra celor de la Chambly. Mai apoi, Le Mans a pierdut din nou, scor 2-1 pe terenul celor de la Troyes, ramanand “lanterna rosie” a campionatului. In defensiva, Le Mans sta cel mai slab din Ligue 2, acestia incasand nu mai putin de 23 de goluri pana in acest moment.

Forma slaba aratata si de oaspeti

  • Niort

De partea cealalta, Niort este intr-o continua scadere de forma, fiind fara victorie din luna August. Atunci, acestia se impuneau cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Orleans, intr-un duel de Ligue 2. Oaspetii de astazi au continuat cu o infrangere contra celor de la Grenoble si cu doua remize: 1-1 la Valenciennes si 2-2 cu Auxerre. Acum 2 etape, cei de la Niort au pierdut inca odata, 2-1 in deplasarea de la Nancy. Nici in ultima runda echipa nu a izbutit sa puna punct acestei serii negre, dupa o remiza alba contra celor de la Guingamp. Deplasarile la Le Mans nu sunt deloc pe placul celor de la Niort. Acestia nu au castigat niciodata pe aceasta arena, desi au evoluat pana acum de 8 ori.

Avem fata in fata doua dintre cele mai modeste formatii din Ligue 2. Pe de o parte este Le Mans, care nu reuseste sa paraseasca subsolul clasamentului. Cred ca la ei este vorba de un blocaj mental si cu siguranta acestia vor avea din nou mari probleme. De partea cealalta, Niort nu e deloc o echipa ce poate profita de o defensiva atat de fragila. Oaspetii se afla intr- o continua regresie, iar pe acest teren nu reusesc sa castige. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Le Mans vs Niort

sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Unibet