Ponturi fotbal Le Mans vs Auxerre – Ligue 2

ponturi franta

Le Mans vs Auxerre. Cele doua formatii se vor duela Vineri 10 Ianuarie, incepand cu ora 21:00, in runda a 20-a a ligii secunde din Franta.

Ligue 2, Franța
10 ianuarie 2020
Le Mans21:00Auxerre

Sezon foarte slab pentru cele doua formatii

LE MANS

Le Mans si Auxerre sunt doua echipe cu experienta fotbalulu din Ligue 1, insa momentan se zbat in mediocritate. Acestea nu mai reusesc sa gaseasca o cale catre promovare, iar acum sunt la doar 3 puncte distanta de retrogradare. Le Mans are 20 de puncte acumulate in 19 runde, mult prea putin pentru pretentiile suporterilor. Acestia insa au dat semne de revenire pe final de an si au castigat doua partide in campionat. Le Mans o invingea pe Orleans cu scorul de 3-2 si pe Paris FC in deplasare cu scorul de 3-0. In schimb, “rosii” au parasit ambele cupe in mai putin de o luna, dupa doua dueluri tari. Acestia au fost invinsi de catre PSG in Cupa Ligii (scor 1-4) si de catre Bordeaux, 2-0 in deplasare.

Forma foarte buna a oaspetilor

AUXERRE

Auxerre se afla la egalitate de puncte cu adversara sa, insa asta nu e cea mai mare problema pentru oaspeti. Echipa trece prin momente dificile si spre deosebire de Le Mans, nu da semne de revenire. Acestia nu au mai castigat un duel de campionat din Octombrie 2019, de la un 2-0 cu Le Havre. Acum 2 runde, Auxerre era invinsa de catre Lorient in deplasare cu scorul de 1-0. Mai apoi, acestia au remizat pe teren propriu cu Nancy, scor 0-0. In 3 Ianuarie, “albastrii” au disputat o partida amicala cu Orleans, pierduta cu scorul de 2-1. Pe terenul celor de la Le Mans, Auxerre castiga ultima oara in Noiembrie 2009, dupa un 1-0 in Ligue 1.

Le Mans si Auxerre obisnuiau acum mai bine de 10 ani sa se dueleze in primul esalon fotbalistic al Frantei. Cele doua insa nu mai impresioneaza cu nimic si au chiar emotii pentru retrogradarea in National. Ma astept totusi sa vad o partida dominata de Le Mans, care a incheiat intr-o nota pozitiva anul 2019. Recomandarea mea este pronosticul “DNB1”.

Ponturi fotbal Le Mans vs Auxerre

DNB1, cota 2.00 la Unibet