Ponturi fotbal LASK Linz vs PSV Eindhoven – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal LASK Linz vs PSV Eindhoven este un duel din cardul grupei D din Europa League, ce are lovitura de incepere programata la ora 19:55, urmand sa se joace pe “Linzer Stadion”.

LASK Linz

Este una dintre cele mai bune echipe din Austria, care in aceasta confruntare porneste ca favorita, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca joaca acasa, unde se descurca bine in general, suporterii avand si ei un rol important deseori.

Gazdele acestei infruntari au parte de un sezon bun, in campionat fiind pe locul secund, la trei puncte de Salzburg. In Europa League au inceput cu victorie, invingand Rosenborg in prima etapa. Au urmat apoi doua partide fara succes, pierzand cu Sporting Lisabona, remizand cu PSV Eindhoven. In toate aceste confruntari au marcat de doua ori, primind tot atatea goluri.

De mentionat faptul ca LASK Linz se afla intr-o forma foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele sase jocuri. In toate acestea a reusit cinci victorii si o remiza, meciuri in care a inscris de 15 ori.

PSV Eindhoven

Este o echipa cu pretentii mari, atat in competitiile interne, cat si la nivel european. Ca valoare, este usor peste adversara sa, insa in ciuda acestui aspect porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, fiind ce-i drept dezavantajata de faptul ca va evolua pe un teren pe care punctele se obtin greu.

Olandezii nu impresioneaza deloc in campionatul intern, coborand pe locul trei, indepartandu-se la opt puncte de liderul Ajax. In Europa League lucrurile merg insa mult mai bine, fiind primii in grupa, cu sapte puncte. Au inceput cu doua victorii, cu Sporting Lisabona si Rosenborg, remizand apoi cu LASK Linz. In duelurile cu acestea au marcat de sapte ori, primind cu patru goluri mai putine.

PSV Eindhoven trece printr-o perioada nefasta, aflandu-se intr-o forma slaba. Vine dupa patru partide fara succes, pierzand cu Utrecht si AZ Alkmaar, remizand cu LASK Linz si Sparta Rotterdam.

Pronostic

In tur cele doua au remizat la scor alb, insa in aceasta disputa pare greu de crezut ca vom avea un deznodamant asemanator. Ne asteptam ca ambele sa dea totul pe teren, avand nevoie de puncte, asa ca anticimap spectacol. Mizam asadar pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se va marca in ambele reprize.

• Ponturi fotbal LASK Linz vs PSV Eindhoven: gol in ambele reprize -> cota 1.67