Ponturi fotbal Kursk vs Yaroslavl – Rusia FNL

ponturi rusia

Duminica 17.11.2019, de la ora 13:00, vom asista la infruntarea Kursk vs Yaroslavl, din cadrul etapei a 24-a a ligii secunde ruse.

  • Gazdele dau dovada de inconstanta

Kursk

Kursk se afla in prezent pe pozitia a 13-a a clasamentului din FNL. Acestia au 10 remize pana in acest moment, fiind “campioni” la acest capitol. Echipa e foarte inconstanta in evolutii, fapt pentru care a ajuns la doar 3 puncte distanta de retrogradare. Acum 3 runde, gazdele de astazi au pierdut in deplasarea de la Krasnodar 2, cu scorul de 1-0. O etapa mai tarziu, Kursk a invins-o pe Tomsk pe teren propriu, cu un 3-2 la limita. Cateva zile mai tarziu, cei de la Kursk au inregistrat o remiza in deplasarea de la Neftekhimik, cu scorul de 1-1. Pe teren propriu, gazdele nu au castigat niciodata cu Yaroslavl, intr-o partida oficiala.

  • Oaspetii se afla pe o panta ascendenta

Yaroslavl

Yaroslavl a inceput din nou sa spere la promovare, dupa ultimele 2 etape. Acestia au depasit perioada mai modesta si au obtinut 2 victorii consecutive in campionat, ajungand la 9 puncte de locurile promovabile. Acum 2 runde, Yaroslavl a invins-o pe Armavir in deplasare, cu scorul de 1-0. Etapa precedenta, oaspetii s-au impus in fata propriilor spectatori, cu scorul de 3-1. Rusii E. Nizamutdinov si S. Samodin sunt golgheterii echipei in campionat, ambii reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment.

Oaspetii cu siguranta vor juca la victorie astazi, mai ales dupa ultimele doua rezultate. Yaroslavl trebuie sa forteze pentru a ramane aproape de primele 4 locuri si forma echipei e una buna. De partea cealalta, Kursk vine si ea dupa 4 goluri marcate in 2 runde, asadar oaspetii vor avea parte de o opozitie serioasa. Cele doua formatii au oferit mereu partide frumoase, in precedentele 3 dueluri directe inscriindu-se nu mai putin de 13 goluri. Recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.08 pe care o ofera in prezent Unibet.

Ponturi fotbal Kursk vs Yaroslavl

peste 2.5 goluri, cota 2.08 la Unibet