Ponturi fotbal Karlsruher vs Darmstadt – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Karlsruher vs Darmstadt este o partida din cadrul diviziei a doua din Germania, ce conteaza pentru etapa a 26-a, urmand sa se joace pe “Wildparkstadion”, sambata, de la ora 14:00.

2. Bundesliga, Germania
16 mai 2020
Karlsruher SC13:00Darmstadt 98

Karlsruher

Nu are parte de un sezon grozav, fiind una dintre cele mai slabe formatii angrenate in Zweite Bundesliga. Nu este astfel de mirare faptul ca bookmakerii o dau ca outsidera, urmand sa dea piept cu o adversara mult mai buna.

Gazdele acestei partide se afla in prezent in zona de “subsol” a clasamentului, ocupand penultimul loc. Pana acum nu au obtinut decat 24 de puncte, reusind cinci succese, remizand de noua ori. Evident, cum era de asteptat, dispun de un golaveraj negativ, marcand 33 de goluri, primind cu 13 mai multe.

De mentionat faptul ca cei de la Karlsruher sunt fara victorie acasa in ultimele cinci jocuri, in acestea reusind sa obtina un singur punct. Pare greu de crezut ca vor “sparge gheata” acum, cand joaca pe un stadion cu tribunele goale.

Darmstadt

Raportat strict la performantele din actuala stagiune, putem spune ca este o echipa mai buna. De asemenea, are si un plus de experienta, avand in vedere faptul ca in ultimii ani a mai cochetat cu prima divizie.

Favorita la casele de pariuri, formatia vizitatoare se afla in prima jumatate a clasamentului. Mai exact, aceasta ocupa locul sase, fiind la opt puncte de locurile promovarii. Pana acum a obtinut 36 de puncte, venite in urma a opt victorii si 12 remize. Dispun de un golaveraj nul, marcand 31 de goluri, primind tot atatea.

Ultima infrangere a celor de la Darmstadt a avut loc in decembrie, cand pierdeau cu liderul Bielefeld. De atunci au disputat nu mai putin de zece partide, castigand patru dintre ele.

Pronostic

Darmstadt inca mai spera la clasarea pe loc de promovare, asa ca are toate motivele sa forteze victoria. Are o ocazie foarte buna sa obtina cele trei puncte, urmand totusi sa infrunte o echipa accesibila. Asadar, pentru o siguranta mai mare, recomandam varianta “X2”, intr-o cota de 1.50 oferita de agentia de pariuri online Betano.

• Ponturi fotbal Karlsruher vs Darmstadt: X2 -> cota 1.50