Ponturi Fotbal – Karlsruher – Aalen – 3. Liga – 13.03.2019

94

Miercuri 13.03.2019, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Karlsruher – Aalen, din cadrul rundei a 28-a a ligii a 3-a din Germania.

Karlsruher se claseaza in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului din 3. Liga, cu cele 51 de puncte acumulate in 27 de partide de campionat. Germanul M. Pourie este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 13 ori pana in acest moment. Gazdele se afla pe o panta ascendenta in campionat, cu 2 victorii consecutive obtinute. Dupa o remiza pe terenul celor de la Lotte, Karlsruher a invins-o pe Osnabruck pe teren propriu (scor 2-1) si pe Uerdingen in deplasare, 3-1 etapa precedenta. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 7 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in campionat, in fata celor de la Kaiserslautern.

De partea cealalta, Aalen ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii a 3-a din Germania, echipa reusind sa adune 21 de puncte dupa 27 de etape. Germanul M. Morys este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 9 goluri marcate pana acum. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in 5 etape. Dupa o victorie cu Unterhaching pe teren propriu (scor 4-1), pentru Aalen au urmat doua ifnrangeri consecutive: un 4-0 pe terenul celor de la Munster si un 0-1 pe teren propriu cu Hallescher, etapa precedenta. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Mai 2001, incheiata cu scorul de 0-1.

Aalen are parte de un sezon foarte slab, echipa fiind una din candidatele certe la retrogradare in acest moment. De partea cealalta, Karlsruher a ajuns pe o pozitie de promovare directa in urma ultimelor victorii, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De altfel, Karlsruher evolueaza pe teren propriu in aceasta seara, un avantaj demn de luat in considerare in ecuatia partidei. Ma astept asadar la o partida dominata in intregime de gazde, care au nevoie de un nou succes pentru a-si consolida pozitia in clasament. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.60 oferita de cei de la Unibet.