Ponturi Fotbal – Kaiserslautern – Braunschweig – 3. Liga – 13.03.2019

80

Miercuri 13.03.2019, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Kaiserslautern – Braunschweig, din cadrul rundei a 28-a a ligii a 3-a din Germania.

Kaiserslautern se claseaza in acest moment pe pozitia a 11-a a clasamentului din 3. Liga, cu cele 37 de puncte acumulate in 27 de partide de campionat. Germanul C. Kuhlwetter este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 8 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna, reusind sa evite infrangerea in ultimele 5 partide de campionat. Dupa doua remize cu Zwickau si Fortuna Koln, Kaiserslautern a reusit un succes fara emotii in runda precedenta, 4-1 pe teren propriu contra celor de la Jena. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 11 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-2 in campionat, in fata celor de la Cottbus.

De partea cealalta, Braunschweig ocupa pozitia a 17-a a clasamentului ligii a 3-a din Germania, echipa reusind sa adune 28 de puncte dupa 27 de etape. Germanul M. Bar este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 8 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, cu 8 puncte acumulate in precedentele 4 partide de campionat. Dupa doua victorii cu Fortuna Koln si Unterhaching, Braunschweig a remizat alb in deplasarea de la Jena si a terminat la egalitate pe teren propriu, 2-2 contra celor de la Wurzburger Kickers. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Aprilie 2017, incheiata cu scorul de 0-1.

Acest duel pune fata in fata doua echipe aflate intr-o forma foarte buna, iar moralul este cu siguranta ridicat in ambele tabere. Fara infrangere in ultimele 5, respectiv 4 etape de campionat, ma astept ca cele doua sa forteze astazi in cautarea unui nou succes. De altfel, Kaiserslautern si Braunschweig au oferit mai mereu partide frumoase atunci cand s-au intalnit, in ultimele 3 dueluri directe inscriindu-se nu mai putin de 10 goluri. Ma astept la o partida interesanta, cu multe faze de poarta,  iar golurile cu siguranta nu se vor lasa prea mult asteptate. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.85 oferita de cei de la Unibet.