Ponturi fotbal Juventus Managua U20 vs Diriangen U20 – Nicaragua U20

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Juventus Managua U20 vs Diriangen U20 este un duel din liga de U20 din Nicaragua, ce conteaza pentru runda a 14-a, urmand sa se joace sambata noaptea, de la 00:30.

Juventus Managua U20

Este considerata favorita certa de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o echipa mult mai buna in aceasta stagiune. Beneficiaza oarecum si de avantajul propriului teren, unde insa suporterii nu au acces.

Gazdele se gasesc in zona superioara a clasamentului, ocupand mai exact locul patru. Cele 13 etape le-au adus 20 de puncte, obtinute in urma a sase victorii si doua remize. In acest campionat au marcat de 17 ori, primind cu trei goluri mai putine.

Juventus Managua arata foarte bine pe teren propriu, unde a pierdut doar o data in acest sezon. Aceasta este neinvinsa acasa in ultimele cinci jocuri, castigand patru dintre ele.

Diriangen U20

Daca la nivel de seniori se descurca bine, la nivel de U20 are mari probleme, aceasta fiind purtatoarea “lanternei rosii” in acest moment. Asadar, bookmakerii o dau ca outsidera clara, mai ales ca joaca in deplasare.

Oaspetii, aflati pe ultimul loc, nu au obtinut decat opt puncte pana acum. In cele 13 etape au reusit o singura victorie, remizand de cinci ori, suferind sapte esecuri. Toate aceste partide le-au adus 13 goluri, primind nu mai putin de 27.

Diriangen este fara succes in ultimele cinci runde de campionat. De mentionat faptul ca in ultimele trei a primit de fiecare data cate trei goluri. Asadar, pare greu de crezut ca va face fata in aceasta disputa, judecand dupa defensiva slaba de care dispune.

Pronostic

Gazdele au clar un parcurs mult mai bun in aceasta stagiune, asa ca avem mari asteptari. Oaspetii nu arata deloc bine, iar cum in aceasta disputa joaca in deplasare, pare greu de crezut ca vor obtine puncte. Asadar, recomandam un pariu bazat pe o victorie clara a celor de la Juventus Managua.

• Ponturi fotbal Juventus Managua U20 vs Diriangen U20: 1/1 -> cota 1.47