Ponturi Fotbal – Jena – Lotte – 3. Liga – 13.03.2019

103

Miercuri 13.03.2019, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Jena – Lotte, din cadrul rundei a 28-a a ligii a 3-a din Germania.

Jena se claseaza in acest moment pe pozitia a 19-a a clasamentului din 3. Liga, cu cele 25 de puncte acumulate in 27 de partide de campionat. Germanul P. Tietz este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 8 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba in campionat, cu un singur punct acumulat in precedentele 4 etape, dupa remiza alba inregistrata pe teren propriu cu Braunschweig. Etapa trecuta, cei de la Jena au suferit o infrangere fara drept de apel pe terenul celor de la Kaiserslautern, scor 4-1. Gazdele au castigat doar una din ultimele 13 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-1 in campionat, in fata celor de la Zwickau.

De partea cealalta, Lotte ocupa pozitia a 13-a a clasamentului ligii a 3-a din Germania, echipa reusind sa adune 35 de puncte dupa 27 de etape. Germanul M. Oesterwelwg este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 6 goluri marcate pana acum. Oaspetii au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 4 puncte acumulate in precedentele 3 etape. Dupa o remiza alba pe teren propriu cu Karlsruher, cei de la Lotte au invins-o pe Zwickau in deplasare (scor 2-0), ca etapa precedenta sa sufere un esec pe teren propriu cu Fortuna Koln, scor 1-2. Oaspetii nu au reusit sa se impuna vreodata pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Jena are parte de un sezon foarte slab, echipa fiind una din candidatele certe la retrogradare in acest moment. De partea cealalta, Lotte a reusit sa praseasca subsolul clasamentului dupa ultimele rezultate, insa acestia au nevoie in continuare de puncte, pentru a-si securiza locul in liga a 3-a din Germania. Ma astept la o partida mai buna a oaspetilor, care pot pleca cu puncte acasa. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “x2”, la o cota de 1.44 oferita de cei de la Unibet.