Ponturi fotbal Jalapa vs Masaya – Liga Primera

ponturi fotbal

Jalapa vs Masaya. Cele doua formatii isi disputa locul in prima liga din Nicaragua – in noaptea de 04 Mai 2020 – de la ora 02:00.

Jalapa

Gazdele trec prin momente dificile, fiind fara victorie intr-o partida oficiala din 2 Aprilie. De atunci, au urmat doua remize albe si 4 infrangeri consecutive. In ultima etapa a sezonului regulat, Jalapa a primit vizita celor de la Esteli, pierzand cu scorul de 1-2. A urmat un duel in sferturile play-off-ului, cu Ferretti. Echipa practic nu a avut vreo sansa in acea deplasare si a cedat cu un 5-1 fara drept de apel. In urma acestui esec, Jalapa se vede nevoita sa se lupte pentru supravietuire, cu Masaya. Situatia insa pare sa se agraveze iar duelul din aceasta noapte este unul decisiv pentru ei..

BONUS 100% PANA LA 500 RON

Masaya

Cele doua formatii se afla fata in fata pentru prima oara in istorie, in aceasta dubla mansa. Masaya incearca sa patrunda in primul esalon fotbalistic din Nicaragua. Pe data de 1 Mai, acestia primeau vizita celor de la Jalapa, in mansa tur a barajului. Echipa a primit gol inca din minutul 6 si sperantele lor pareau sa se naruie. Mai mult decat atat, Herrera a vazut cartonasul rosu in minutul 62 si va fi suspendat in acest duel. Echipa a reusit insa sa gaseasca resursele necesare si sa intoarca rezultatul. Rocha si Gutierez au punctat pentru un 2-1 incredibil, in minutele 72 respectiv 89.

Jalapa este obligata sa atace astazi, victoria fiind singura alternativa. De partea cealalta, Masaya e constienta de faptul ca trebuie sa marcheze, avantajul luat in tur fiind unul firav. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza“. Betano ne ofera o cota de 2.10 pentru aceasta alegere, cea mai buna de pe piata in momentul actual.

Ponturi fotbal Jalapa vs Masaya

ambele echipe marcheaza, cota 2.10 la Betano