Ponturi fotbal Jalapa vs Diriangen – Liga Primera

ponturi fotbal

Jalapa vs Diriangen. Cele doua formatii se vor infrunta in noaptea de Duminica – 12.04.2020 – incepand cu ora 01:00 (ora locala in Romania).

Jalapa

Jalapa lupta in continuare pentru locurile de play-off, iar echipa e tot mai aproape de a obtine unul. Gazdele se afla pe locul 5 al clasamentului, reusind sa adune 22 de puncte in 15 runde. In ultima vreme insa, Jalapa a alternat evolutiile solide cu cele modeste. La inceputul lunii Aprilie, acestia au invins-o pe Ocotal in deplasare la limita, scor 2-1. O runda mai tarziu, galben-verzii au pierdut in propriul fief cu Chinandenga – scor 0-1.

Etapa precedenta, Jalapa si Sabanas au remizat alb. Pe teren propriu, gazdele de astazi au pierdut un singur duel oficial in 2020. Este vorba de acel 0-1 cu Chinandenga de care aminteam in paragraful anterior.

BONUS 100% PANA LA 500 RON

Diriangen

Dupa ce Real Esteli nu a izbutit sa obtina un succes in ultimele 3 runde, se pare ca lupta la titlu a ramas in doi in acest moment. Diriangen se afla la 3 puncte ins patele celor de la Managua, cu 3 runde ramase pana la final. Acum 2 runde, oaspetii pierdeau categoric la Juventus Managua – scor 3-0. A urmat insa o evolutie exemplara pe teren propriu, atunci cand Diriangen a invins-o pe Chinandenga cu scorul de 3-0. Alb-negrii stau foarte bine pe plan defensiv, cu doar 10 goluri incasate in 15 runde.

Cel mai bun marcator al echipei este Danilo Zuniga, cu 5 reusite inregistrate pana in acest moment. Diriangen nu a pierdut niciodata o partida de campionat pe terenul celor de la Jalapa.

Oaspetii au nevoie de toate cele 3 puncte in aceasta noapte, pentru a spera in continuare la titlu. Acestia se deplaseaza pe un teren favorabil lor, iar statistica ii poate ajuta. Ma astept sa vad o infruntare interesanta, dominata insa de alb-negrii. Jalapa nu trece prin cele mai bune momente, asadar recomand pronosticul “DNB2“, pentru care Betano ne ofera o cota de 1.57.

Ponturi fotbal Jalapa vs Diriangen

DNB2, cota 1.57 la Betano