Ponturi Fotbal – JA Drancy – Dunkerque – National – 21.03.2019

82

Joi 21.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul JA Drancy – Dunkerque, din cadrul rundei a 27-a a ligii a 3-a din Franta.

JA Drancy se claseaza in acest moment pe pozitia a 18-a a clasamentului Ligii Nationale, cu cele 19 puncte acumulate in 25 de partide de campionat. Francezul B. El Hajjam este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 2 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in precedentele 5 etape. Dupa un esec cu Rodez pe teren propriu (scor 0-1) si unul cu Marignane in deplasare (scor 2-1), pentru JA Drancy a urmat o victorie etapa precedenta, 3-0 pe teren propriu cu cei de la Chambly. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in campionat, in fata celor de la Rodez.

De partea cealalta, Dunkerque ocupa pozitia a 16-a a clasamentului ligii a 3-a din Franta, echipa reusind sa adune 25 de puncte dupa 26 de etape. Francezul K. Nzuzi Mata este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 8 goluri marcate pana acum. La fel ca adversarii lor, oaspetii nu impresioneaza cu nimic in ultima perioada, reusind sa obtina o singura victorie in precedentele 5 etape, dupa un 1-0 pe terenul celor de la Boulogne, scor 1-0. Etapa trecuta, Dunkerque a fost invinsa de catre Bourg Peronnas pe teren propriu, cu scorul de 1-4. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2012, incheiata cu scorul de 0-3.

Acest duel pune fata in fata doua dintre cele mai slabe echipe din campionat. Ambele sunt candidate la retrogradare in acest moment, iar moralul jucatorilor este scazut cu siguranta in cele doua tabere. Gazdele au o ofensiva modesta, cu 16 goluri inscrise in 25 de etape si nu cred ca vom avea parte de un duel spectaculos, cu multe faze de poarta. E dificil de prezis o invingatoare, insa voi opta pentru un pronostic bazat pe goluri. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.