Ponturi fotbal Italia vs Armenia – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Italia vs Armenia. Cele doua formatii se vor intani Luni 18 Noiembrie, de la ora 21:45, in runda a 10-a a calificarilor EURO 2020.

  • Italienii ofera o ultima reprezentatie, la Palermo

Italia

PERFECT! Acesta este cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine parcursul gazdelor in aceste preliminarii. Acestia au evoluat fara cusur, inregistrand 9 victorii din 9 posibile. Ofensiva italienilor a produs nu mai putin de 28 de goluri, in timp ce defensiva a incasat doar 3 goluri. Cu astfel de evolutii, Italia poate fi considerata din nou un grand in Europa si cu siguranta acestia vor candida pentru trofeu vara viitoare. Cel mai bun marcator al echipei este A. Belotti, cu 5 goluri inscrise.

Etapa precedenta, Italia s-a deplasat in Bosnia si Hertegovina, acolo unde a castigat categoric, cu scorul de 3-0. Astazi ma astept sa vad cateva rezerve la lucru, insa cu siguranta acestia vor evolua cu determinare pentru a incheia cu dreptul aceasta campanie.

  • Locul 3, singurul obiectiv ramas pentru oaspeti!

Armenia

Armenia nu s-a putut lua la tranta cu Finlanda, care s-a calificat la primul turneu final din istorie. Acestia mai pot termina pe pozitia a 3-a, insa este foarte dificil. Echipa ar trebui sa o invinga pe Italia in deplasare, iar Grecia sa nu se impuna cu Finlanda. Totusi, adevaratul obiectiv a fost ratat si nu cred ca mai exista motivatie in tabara oaspetilor. Forma echipei este foarte slaba, cu 2 infrangeri consecutive suferite, fara gol marcat. Acum 2 runde, armenii au pierdut in Finlanda cu scorul de 3-0. Etapa precedenta, oaspetii de astazi au cedat pe teren propriu, 0-1 cu Grecia.

Italia a defilat intr-o grupa care intr-adevar a fost usoara. Totusi nu pot fi ignorate evolutiile lor, iar acest duel poate fi privit ca unul de pregatire pentru EURO 2020. Valul de jucatori veniti de la U21 a improspatat echipa nationala, iar perespectivele pentru urmatorii ani sunt din ce in ce mai mari. Astazi ma astept sa vad din nou spectacol din partea italienilor, care cred ca se vor impune fara emotii. Recomand pronosticul ‘1 pauza / 1 final’, la o cota de 1.45 pe care o ofera Unibet.

Ponturi fotbal Italia vs Armenia

1 pauza / 1 final, cota 1.45 la Unibet