Ponturi fotbal Israel U21 vs Muntenegru U21 – Preliminarii EURO

ponturi fotbal

Joi 14.11.2019, de la ora 19:30, va vea loc infruntarea Israel U21 vs Muntenegru U21, din cadrul campaniei de calificare pentru EURO 2021.

Israelienii au inceput cu dreptul aceste preliminarii

ISRAEL U21

Israel si-a inceput aventura in preliminariile EURO 2021 foarte bine. Acestia au disputat doar 2 partide pana in acest moment, insa au reusit sa se impuna in ambele dueluri. La mijlocul lunii Septembrie, israelienii s-au deplasat in Kazakhstan, acolo unde au castigat cu scorul de 2-1.  Echipa a avut mare noroc, deoarece gazdele acelui duel au ratat un penalty la scorul de 1-1, iar golul victoriei a fost marcat in minutul 83. O etapa mai tarziu, Israel a primit vizita celor din Insulele Feroe si s-au impus cu scorul de 3-1. Baribo cu o dubla si Malede au adus victoria pentru israelieni.

Gazdele au mai primit o singura data vizita celor din Muntenegru la nivel de U21, in Septembrie 2010. Atunci, acestia se impuneau fara emotii cu scorul de 5-0, intr-o partida de calificare pentru Campionatul European.

Oaspetii sunt deja OUT din cursa pentru turneul final

MUNTENEGRU U21

Muntenegrenii nu mai au sanse la calificare, dupa un parcurs dezastruos in aceste preliminarii. Acestia au disputat 5 partide pana in acest moment si au pierdut 4 din ele, ramanand in afara calculelor pentru EURO 2021. Oaspetii debutau cu un 1-2 pe teren propriu, cu Kazakhstan U21. Mai apoi, reprezentativa din Muntenegru a invins-o pe Insulele Feroe cu scorul de 3-0, in singura evolutie solida a lor. In rundele ce au urmat, oaspetii au pierdut rand pe rand cu Spania U21 (scor 0-2), Macedonia de Nord U21 (scor 1-2) si din nou Spania, scor 0-2. Muntenegrenii stau foarte prost pe plan ofensiv, echipa reusind sa inscrie doar 5 goluri in 5 partide.

Cu 4 infrangeri suferite pana acum, oaspetii nu se mai pot gandi la calificare. Acestia joaca doar pentru palmares si pentru a putea construi o noua generatie. De partea cealalta, Israel poate inca spera, insa evolutiile echipei trebuie sa fie in continuare perfecte. Cu Spania in aceasta grupa, primul loc nu pare a fi accesibil, asadar acestia tintesc o clasare pe pozitia a 2-a. Faptul ca oaspetii nu mai au un obiectiv clar cred ca se va vedea pe teren, iar Israel va porni mult mai montata. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cota de 1.60.

Ponturi fotbal Israel U21 vs Muntenegru U21

1 solist, cota 1.60 la Unibet