Ponturi fotbal Isloch Minsk vs Slutsk – Vysshaya Liga

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Isloch Minsk vs Slutsk este un duel programat sa se joace duminica, in data de 5 aprilie, de la ora 18:00, contand pentru runda a treia din campionatul bielorus, urmand sa se desfasoare pe “Stadium FC Minsk”.

Premier League, Belarus
05 aprilie 2020
FC Isloch17:00FC Slutsk

Isloch Minsk

Conform agentiilor de pariuri, porneste ca favorita, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o echipa ceva mai buna, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important.

In editia precedenta de campionat, gazdele acestei infruntari nu au aratat deloc rau, ba din contra. Au terminat in partea de sus a clasamentului, pe locul cinci, e drept, departe de locurile europene.

In 2020, Isloch Minsk nu a inceput grozav, avand in vedere faptul ca a pierdut dubla cu Brest din sferturile cupei, fiind invinsa la penalty-uri. Au urmat insa apoi doua succese in campionat, ambele la scor minim, pe teren propriu. A invins-o mai intai pe Neman Grodno, impunandu-se apoi in disputa cu Smolevichi.

Slutsk

Este o echipa mai slaba, daca ne raportam la valoare, la evolutiile din sezonul precedent, dar si din cel actual. Aceasta este de asemenea dezavantajata si de faptul ca evolueaza in deplasare, asa ca porneste ca outsidera.

In editia de campionat anterioara a terminat in a doua jumatate a clasamentului. Aceasta s-a clasat pe locul 11, la patru puncte de locurile retrogradarii.

Oaspetii acestei infruntari, ca si adversarii lor, au inceput cu victorie in campionat. In prima etapa au dat piept cu Slavia Mozyr, pe care au invins-o cu 3-1 pe teren propriu. Au primit apoi vizita campioanei Brest, in fata careia au pierdut cu 0-1.

Pronostic

Isloch Minsk este o echipa mai buna, e drept, din mai multe puncte de vedere. Aceasta beneficiaza de asemenea si de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca la randul lor un rol important. Asadar, ne asteptam ca formatia gazda sa isi confirme statutul de favorita si sa se impuna.

• Ponturi fotbal Isloch Minsk vs Slutsk: gazdele castiga -> cota 1.73