Ponturi fotbal Irlanda U21 vs Suedia U21 – Preliminarii EURO 2021

ponturi fotbal

Irlanda U21 vs Suedia U21. Cele doua nationale se vor intalni Marti 19 Noiembrie, de la ora 22:00, in preliminariile EURO 2021.

Irlandezii se afla pe prima pozitie

Irlanda U21

Este adevarat faptul ca Irlanda detine suprematia, insa acestia au jucat deja 6 meciuri. Acestia sunt singurii ce au evoluat de 6 ori, adversarii lor disputand spre exemplu doar 3 dueluri. Acum 3 runde, gazdele au obtinut o remiza importanta pe teren propriu, 0-0 cu Italia U21. O etapa mai tarziu, irlandezii au fost invinsi de catre Islanda, 1-0 intr-un duel echilibrat. La mijlocul lunii Noiembrie echipa si-a revenit si a castigat in deplasarea din Armenia, scor 1-0. A fost a 3-a victorie in aceasta de campanie de calificare pentru irlandezi, iar astazi au nevoie sa confirme ultimul rezultat.

Oaspetii cauta revansa

Suedia U21

Suedezii pierdeau in luna Septembrie cu Irlanda, 1-3 pe teren propriu. Nordicii si-au revenit insa imediat si au obtinut o victorie foarte importanta pentru moral, pe teren propriu. Acestia au trecut de Islanda fara emotii, scor 5-0. Etapa precedenta, oaspetii de astazi au castigat in deplasarea din Luxemburg U21, scor 3-0. In deplasare suedezii arata foarte bine, avand nu mai putin de 5 victorii consecutive. Ultimul esec al lor pe teren strain avea loc in luna Iunie a anului 2017. Atunci, acestia erau invinsi de Slovacia U21 cu scorul de 3-0, in preliminariile Campionatului European.

Suedia e o nationala ce pierde foarte greu in deplasare. Au trecut mai bine de 2 ani de cand acestia au cedat pe alt teren, asadar cu siguranta ca vor pune probleme astazi. Irlanda nu este cea mai sigura nationala din aceste preliminarii, acestia alternand evolutiile bune cu cele modeste. Totusi, in fata Suediei gazdele de astazi au aratat foarte bine, iar acest lcuru conteaza pentru moralul jucatorilor. Ma astept la un duel interesant, cu ocazii de ambele parti. Cred ca vom avea parte de o noua infruntare spectaculoasa, la fel ca in mansa tur. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.02.

Ponturi fotbal Irlanda U21 vs Suedia U21

peste 2.5 goluri, cota 2.02 la Unibet