Ponturi fotbal Imolese vs Carpi – Serie C

ponturi italia

Imolese vs Carpi. Cele doua formatii se vor duela in runda a 12-a a ligii a 3-a din Italia, Luni 28 Octombrie, de la ora 21:45.

Imolese este “lanterna rosie” a campionatului

  • IMOLESE

Gazdele se afla in prezent pe ultima pozitie a clasamentului. Acestia au adunat doar 6 puncte pana in acest moment, pierzand 7 din cele 11 etape disputate. Acum 3 runde, Imolese a inregistrat prima si singura victorie a sezonului, dupa un 1-0 la Fermana. O runda mai tarziu, oaspetii au cedat pe teren propriu, 0-1 cu FeralpiSalo. Etapa precedenta, Imolese a remizat in deplasarea de la Gubbio, cu scorul de 1-1. Pe teren propriu, gazdele nu au mai castigat o partida de campionat din luna Aprilie a acestui an. Acestia o vor intalni astazi pe Carpi pentru prima oara, intr-o partida oficiala.

Carpi are drept obiectiv promovarea

  • CARPI

Carpi reprezinta o formatie ce a trecut prin fotbalul mare, insa in acest moment se afla intr-un con de umbra. Acestia evolueaza in esalonul al 3-lea al fotbalului italian si se lupta pentru promovare. Oaspetii se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului, cu 20 de puncte adunate in 11 runde. Echipa este la doar 6 puncte de liderul Padova, iar victoria le este necesara astazi pentru a se putea apropia. Echipa a traversat o perioada foarte buna, cu 3 succese consecutive inregistrate, cel mai recent fiind acum doua runde. Carpi reusea sa o invinga Fano pe teren propriu, cu un 2-0 fara drept de apel. Etapa trecuta insa, oaspetii de astazi au clacat pe teren propriu, pierzand cu scorul de 0-1 in fata celor de la Modena.

Oaspetii merg bine in actuala stagiune, iar echipa are mai multa experienta decat Imolese. Carpi are nevoie de victorie pentru a se mentine in primele 4-5 echipe si pentru a ramane in cursa de urmarire a celor de la Padova. De partea cealalta, Imolese nu impresioneaza mai deloc, avand evolutii modeste. In aceste conditii, cota de 2.15 oferita de Unibet pentru un 2 solist este foarte atractiva.

Ponturi fotbal Imolese vs Carpi

2 solist, cota 2.15 la Unibet