Ponturi fotbal Huddersfield vs Stoke – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Huddersfield vs Stoke: miercuri, incepand cu ora 17:00, pe Kirklees Stadium, Huddersfield si Stoke City vor fi rivale, in runda a 26-a.

Championship, Anglia
01 ianuarie 2020
Huddersfield Town17:00Stoke City

Huddersfield

Victorioasa in runda anterioara, aceasta a ajuns la doua meciuri consecutive castigate pe terenul propriu. 2-1 a fost atunci scorul, dupa o confruntare in care a avut-o drept adversara pe Blackburn Rovers. A fost o continuare a formei bune pe care o traverseaza de vreo doua saptamani. In acest timp a jucat cinci meciuri, dintre care trei au fost victorii, o remiza si un singur esec.

Cu toate acestea, se afla pe locul 20, cu 28 de puncte. Sunt sapte lungimi intre ea si prima echipa care se afla pe loc ce duce in League One.

  • Echipa probabila: Grabara – Simpson, Schindler, Stankovic, Hadergjonaj – Chaobah, I Brien, Bacuna – Grant, Campbell, Mounie,

Stoke City

Trecuta imediat peste linia rosie, Stoke City are 21 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Barnsley si Luton, echipele care se afla pe locuri de retrogradare. Insa, are avantajul unul golaveraj mai bun si de aici clasarea peste linie. Are -12 in dreptul golaverajului, tot este mai bine decat -15 sau -22.

In runda anterioara a fost din nou depasita. Faptul ca a evoluat pe teren strain si-a spus cuvantul, ea pierzand in fata lui Fulham. 0-1 a fost scorul, dar a terminat fara sa aiba vreo ocazie clara de a egala. Acela a fost al patrulea esec consecutiv venit in meciurile pe care le-a disputat pe teren strain.

  • Echipa probabila: Butland – Smith, Shawcross, Batth, Indi – Woods, Allen, Clucas – Ince, Vokes, McClean

Cifrele mai bune avute de Huddersfield in ultimele trei saptamani ma fac sa merg cu incredere spre ea. Desi stiu ca n-are un meci usor in confruntarea cu Stoke City, care este o formatie ranita. Una peste alta cred ca vor juca un fotbal frumos, dar nu o sa avem o ploaie de goluri. Stiu sa se anihileze, cu atat mai mult cand atacul nici nu este punctul lor forte. In tur a fost 1-0 pentru Huddersfield, dar nu se supara nimeni daca era meci egal.

Ponturi fotbal Huddersfield vs Stoke: sub 2,5 goluri, cota 1,54 la Unibet