Ponturi fotbal Huddersfield vs Middlesbrough – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Huddersfield vs Middlesbrough: miercuri, de la ora 21:45, Huddersfield si Middlesbrough se vor infrunta in runda cu numarul 13 din Championship.

Huddersfield

In lupta pentru evitarea retrogradarii, Huddersfield pare ca a invins pentru moment. Este neinvinsa in ultimele patru dueluri, confruntari in care a reusit sa obtina doua victorii si tot atatea rezultate de egalitate. Au fost meciuri in care atacul si-a spus cuvantul, iar ea a reusit sa o scoata la capat. Cel mai recent duel este proba care dovedeste asta. Desi a evoluat in deplasare, i-a furat un punct important lui Blackburn Rovers, 2-2 fiind scorul final.

Din pacate, startul slab de sezon cantareste enorm, este singura explicatie pentru faptul ca se afla pe locul 22, cu 0 puncte. De asemenea, un alt lucru pe care trebuie sa-l puna la punct este defensiva. Daca reuseste sa puna acest lucru la punct, sunt convins ca rezultatele bune urmeaza sa vina.

  • Echipa probabila: Grabara – Simpson, Schindler, Elphick, Brown – Hogg, Bacuna, O Brien – Diakhaby, Grant, Kachunga

Middlesbrough

Eram mereu obisnuit sa o vad pe Middlesbrough in partea superioara a clasamentului. Credeam ca reuseste sa faca asta si in acest sezon, dar o regasim abia pe locul 21, cu 10 puncte. Ca sa vedeti cat de slaba este prestatia ei, sunt trei lungimi pana la echipa de pe ultimul loc. In acelasi timp, situatia este clar una deplorabila si cel mai bine stau marturie rezultatele din ultima luna.

In ultimele 30 de zile a jucat de cinci ori si de fiecare data a terminat fara sa castige. Mai mult decat atat, s-au inregistrat patru infrangeri si un rezultat de egalitate. In toate aceste dueluri am avut  parte de jocuri care au lasat mult de dorit, dovada ca in runda anterioara n-a inscris. 0-1 a fost scorul cu West Brom, intr-un meci jucat acasa.

  • Echipa probabila: Randolph – Howson, Ayala, Fry, Shotton – Wing, Saville, McNair – Fletcher, Assombalonga, Tavernier

Colege de clasament, inseamna ca stilul lor de joc nu este atat de bun. Totusi, Huddersfield da semne de montare si cred ca o sa poate tine pasul cu echipele pe care le intalneste recent. Aici intra la calcul si Boro, care are nesansa de a evolua in fata unei echipe in revenire de forma. Una peste alta, astept ca defensiva sa-i joace feste echipei vizitoare, care sa plece dominata total de adversara.

Ponturi fotbal Huddersfield vs Middlesbrough: 1X pauza – 1X final, cota 1.60 la Betano