Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Chicago Fire – MLS

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Chicago Fire – MLS

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Chicago Fire: duminica, 4/08/2019, de la ora 04:00, “BBVA Compass Stadium” gazduieste Houston vs Chicago Fire.

Sursa foto: youtube

Houston Dynamo

Forma slaba a ultimelor rezultate o pune in fata unei confruntari dificile. Aceasta vine dupa un nou esec suferit pe terenul propriu, unde a cedat cu 0-1. Seattle Sounders a fost echipa in fara careia a evoluat. Nu a fost singurul esec, ci a pierdut in cinci din ultimele sase meciuri oficiale si de cele mai multe ori a luat doua goluri. Pe de alta parte, este ceva normal, ocupa locul 9 in Vest, cu 30 de puncte.

O singura lungime sta intre ea si Portland Timbers, echipa care se afla pe ultimul loc de play-off din Conferinta. O salvare pentru ea ar fi revenirea pe propriul teren, locul unde a reusit sa-si treaca in cont cele mai bune rezultate. Ea se afla pe locul 5 intr-un clasament al meciurilor jucate pe terenul propriu. 24 dintre cele 30 de puncte acumulate au venit in fata propriilor suporteri.

  • Echipa probabila: Deric – JR, Struna, Figueroa, Lundkvist – Vera, Garcia – Martinez, McNamara, Rodriguez – Manotas

Chicago Fire

Prestatia echipei pana in acest moment al sezonului o aduce pe Chicago Fire pe locul 11, penultimul din Conferinta de Est. Are 24 de puncte, cu noua mai putine fata de ultimul loc care asigura prezenta in fazele superioare. Merge foarte slab si in momentul de fata, ultima oara cand a castigat a fost la inceputul lunii iulie.

In cele sase meciuri oficiale care s-au mai disputat dupa acel succes din urma cu o luna, nu a mai reusit sa repete aceasta performanta. Drept urmare, a obtinut doua puncte in Major League Soccer, in urma remizelor cu Columbus Crew si DC United, 2-2, respectiv 0-0. Impotriva celor de la DC a jucat in runda anterioara, meciul jucandu-se la finalul saptamanii trecute.

  • Echipa probabila: Kronholm – Kappelhof, Schweinsteiger, Calvo, Bornstein – Bronico, McCarty – Frankowski, Gaitan, Sapong – Nikolic

Houston a fost echipa care a reusit sa joace bine in meciurile de pe teren propriu, cat si in ultimele doua confruntari directe. In contextul actual, tot ea pleaca cu prima sansa si la agentiile de pariuri. Fire este singura echipa din Major League Soccer care nu a reusit sa obtina succesul jucand pe teren strain.

Ponturi fotbal Houston Dynamo vs Chicago Fire: gazdele castiga, cota 2.15 la Unibet