Ponturi fotbal Hoffenheim vs Freiburg – Bundesliga

Ponturi fotbal Hoffenheim vs Freiburg – Bundesliga

Ponturi fotbal Hoffenheim vs Freiburg: duminica, 15 septembrie, de la ora 16:30, la Sisheim, Hoffe o intalneste pe Freiburg, in etapa a 4-a din Bundesliga.

Hoffenheim

Inceput greu pentru Hoffenheim, care a castigat singurul meci de pana acum dupa ce a fos condusa la pauza. Se intampla in runda a doua, tot atunci cand reuseas si sa inscrie sigurele sale goluri de pana acum. Dupa trei runde, Hoffenheim ocupa locul 10, cu 4 puncte, dar este abia inceputul. Putea sa fie si mai sus daca in runda anterioara pleca cu toate punctele de la Leverkusen. Nu a fost asa, dar spre bucuria ei a luat un punct, dupa ce tabela a aratat 0-0.

De aseemnea, plecarea antrenorului din ultimele sezoane si-a pus amprenta. In afara de acesta s-au cedat si cativa jucatori, iar jocul ofensiv nu mai este acelasi ca in ultimii ani. Asa se poate explica cum Hoffe are doua meciuri fara gol inscris, ceea ce, cu greu se intampla in editia trecuta.

  • Echipa probabila: Baumann – Posch, Vogt (c), Hübner – Kaderabek, Rudy, Grillitsch, Stafylidis – Skov – Bebou, Belfodil

Freiburg

Vulturii au speriat Bundesliga in primele doua runde, atunci cand reuseau sa obtina maximum de puncte. Erau dueluri contra unor echipe accesibile, Mainz si Paderborn au fost usor de invins. Cu toate acestea, Freiburg a ratat ocazia de a deveni a doua echipa cu punctaj maxim dupa primele trei runde.

La finalul rundei anterioare a trebuit sa se recunoasca invinsa de nou-promovata FC Koln, in fata careia a cedat cu 1-2. Desfasurarea jocului a fost cel putin ciudata, avand in vedere ca a condus cu 1-0 dupa un autogol al adversarilor. Pana la urma a luat doua goluri dupa pauza, ultimul si cel care a facut diferenta a venit in minutul 90+2.

  • Echipa probabila: Schwolow – Lienhart, Koch, Schlotterbeck – Schmid, Haberer, Höfler, Günter (c) – Waldschmidt, Petersen, Borrello

Trei meciuri si in toate dintre ele Freiburg a reusit sa-si puna amprenta asupra scorului final. Cel putin un gol au reusit cei trei oameni din ofensiva. Cu toate ca oaspetii au o cota mult mai mare la victorie, as putea spune ca e de asteptat un duel in care sa avem goluri. Ritmul jocului ma astept sa fie impus de dorinta de a castiga a ameblor echipe si asta sa ne aduca cel putin trei modificari de tabela. In sezonul trecut ambele meciuri s-au incheiat de asa maniera, cu ambele modificand tabela.

Ponturi fotbal Hoffenheim vs Freiburg: peste 2.5 goluri, cota 1.53 la Unibet