Ponturi fotbal Hoffenheim vs FC Koln – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Hoffenheim vs FC Koln este o partida din cadrul etapei cu numarul 28 din campionatul german, aceasta urmand sa se joace pe “PreZero Arena”, miercuri, de la ora 21:30.

Bundesliga, Germania
27 mai 2020
TSG Hoffenheim20:301. FC Köln

Hoffenheim

Este considerata favorita de casele de pariuri, fiind ce-i drept o echipa cu un plus de valoare, insa care nu se poate mandri cu performante impresionante in actuala stagiune.

Gazdele acestei confruntari se situeaza pe locul al noualea al clasamentului din Bundesliga. Pana acum, pe parcursul celor 27 de etape, au reusit sa obtina 36 de puncte. Au izbutit zece victorii si sase remize, suferind 11 esecuri. De-a lungul acestor partide au inscris 36 de goluri, primind 47.

Cele doua partide disputate de cei de la Hoffenheim dupa pauza de doua luni nu le-au adus decat un singur punct. Acestia au pierdut mai intai acasa cu Hertha Berlin, remizand apoi cu Paderborn in deplasare. Au ajuns astfel la o serie de opt meciuri consecutive fara victorie.

ECHIPA PROBABILA: Baumann – Kaderabek, Posch, Hubner, Zuber – Rudy, Geiger, Grillitsch – Skov, Dabbur, Baumgartner.

FC Koln

Este o echipa ce in sezonul precedent juca in esalonul secund, iar care in aceasta stagiune nu duce grija retrogradarii. In acest moment se afla chiar sub adversara sa, pe locul zece, fiind la doua puncte in spate si la zece lungimi de zona “fierbinte” a clasamentului.

Oaspetii au reusit sa obtina zece victorii pe parcursul celor 27 de etape, remizand de patru ori, suferind nu mai putin de 13 esecuri. In urma acestor confruntari au marcat de 43 de ori, primind cu sase goluri mai multe.

“Tapii” nu se pot lauda nici ei cu rezultate grozave in ultimele doua etape. Acestia au remizat atat cu Mainz, cat si cu Dusseldorf, de fiecare data acasa, cu acelasi scor, 2-2.

ECHIPA PROBABILA: Horn – Katterbach, Bornauw, Leistner, Ehizibue – Jakobs, Uth, Kainz – Cordoba.

Pronostic

Atat Hoffenheim, cat si FC Koln, practica un fotbal total, marcand destul de multe goluri, avand insa mari dificultati in aparare. Asadar, nu ne putem astepta decat la o confruntare in care spectacolul va atinge cote inalte. Noi vom lua in considerare un pariu pe goluri pentru acest duel. Cei de la Betano ne ofera o cota de 1.53 pentru varianta “peste 2,5 goluri”.

• Ponturi fotbal Hoffenheim vs FC Koln: peste 2,5 goluri -> cota 1.53