Ponturi fotbal – Havant – Maidenhead – Vanarama National League – 30.10.2018

Marti seara avem o noua etapa in una din non-ligile Angliei, iar de la ora 21:45 se joaca Havant – Maidenhead, o infruntare destul de echilibrata.

Havant spune ca pana si fotbalul din non-ligi trebuie sa aiba o echipa care sa fie cea mai slaba si ea este una dintre ele, deoarece ultima data cand a castigat, a fost pe 5 septembrie, intr-un 2-1 contra lui Aldershot. In etapa trecuta s-a vazut diferenta dintre ea si o echipa care trage la titlu, 0-4 a fost scorul in etapa cu Leyton Orient, echipa care face parte din cele trei care sunt favorite sa promoveze direct. In conditiile de fata, Havant este pe locul 22, cu 11 puncte, avand cu trei mai multe decat echipa de pe ultimul loc, insa, din punct de vedere defensiv a luat goluri foarte usor, are a doua cea mai slaba aparare, 34, in medie doua pe meci.

Maidenhead nu este nici ea departe de zona rosie, daca nu reuseste sa isi revina, sigur nu o sa aiba o viata usoara, ea aflandu-se acum pe locul 18, cu 17 puncte. Are probleme foarte mari in a se mentine deasupra zonei si zic asta pentru ca deja a ajuns la opt etape consecutive in care nu s-a putut bucura de succes, drept pentru care a ajuns la patru infrangeri la rand. In etapa trecuta s-a facut de ras cat putea de mult, 0-6 a fost scorul duelului pe care l-a avut contra lui AFC Fylde, ceea ce a fost oarecum ingrijorator pentru ca a evoluat si pe teren propriu. Nu se prezinta deloc bine nici in meciurile din deplasare, 7 puncte au venit ca urmare a celor opt infruntari avute.

Cum sunt echipe care gresesc foarte mult in plan defensiv, probabil ca golurile or sa vina, asa cum s-a intamplat si in ultimele patru jocuri directe, infruntari care au adus mereu goluri de ambele parti. NU dau inapoi si in ciuda problemelor pe care le au in clasament, merg pe un joc spectaculos, in care golurile sa curga pe banda rulanta si sa avem chiar cel putin trei modificari de scor.