Ponturi fotbal Hannover vs Darmstadt – 2.Bundesliga

ponturi germania

Luni 25.11.2019, de la ora 21:30, va avea loc infruntarea Hannover vs Darmstadt, din cadrul etapei a 14-a a ligii secunde din Germania.

  • Gazdele au intrat intr-un con de umbra

Hannover

Hannover este o echipa de traditie in fotbalul german, insa Bundesliga pare departe de ei in acest moment. Acestia nu doar ca nu se pot lupta pentru promovare, ci sunt amenintati serios de retrogradare. Gazdele ocupa pozitia a 16-a a clasamentului din 2.Bundesliga, cu doar 14 puncte adunate in 13 etape. Acum 5 etape, Hannover o invingea pe Dresda in deplasare, cu scorul de 2-0, Mai apoi, pentru echipa au urmat 3 remize consecutive, in fata celor de la Osnabruck, Karlsruher si Sandhausen. Etapa trecuta, Hannover a fost invinsa categoric de Heidenheim, 4-0 in deplasare. Atat Hannover, cat si adversara sa de astazi – Darmstadt, au marcat de 14 ori in 13 runde.

  • Oaspetii sunt fara infrangere pe HDI-Arena

Darmstadt

O singura data au mai evoluat cei de la Darmstadt pe terenul celor de la Hannover, intr-un duel de Bundesliga din Ianuarie 2016. Atunci, oaspetii se impuneau la limita, cu scorul de 2-1. In prezent, acestia se afla la un punct deasupra adversarilor lor, iar forma de moment nu ii recomanda nici pe ei. Acum 2 etape, oaspetii piredeau categoric la Furth, scor 3-1. O runda mai tarziu, Darmstadt a remizat pe teren propriu cu Regensburg, scor 2-2. In pauza internationala, oaspetii au disputat doua amicale. Acestia au pierdut cu 2-1 in fata celor de la Mainz si cu 1-0 in fata celor de la FSV Frankfurt.

Hannover – Darmstadt era candva un duel de Bundesliga. Acum ambele echipe se zbat in mediocritatea ligii secunde din Germania si incearca sa evite o retrogradare. Niciuna nu a inregistrat rezultate pozitive in ultima perioada, asadar moralul este scazut in ambele tabere. Ma astept la un duel anost, lipsit de spectacol si faze de poarta. Va recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, pentru care Unibet ne recomanda o cota de 1.97 – cea mai mare de pe piata la momentul actual.

Ponturi fotbal Hannover vs Darmstadt

sub 2.5 goluri, cota 1.97 la Unibet