Ponturi fotbal Hamburger SV vs Dresda – Zweite Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Hamburger SV vs Dresda: sambata, incepand cu ora 14:00, Hamburger SV si Dresda se vor infrunta in cadrul rundei a 14-a din Zweite.

Hamburger SV

Aflata pentru al doilea sezon consecutiv in Zweite Bundesliga, Hamburger SV are un obiectiv cat se poate de clar: promovare. S-a cerut acest lucru si de catre fani, iar echipa pare ca s-a conformat, desi in ultimele runde nu a evoluat la un nivel ridicat. Aflata pe locul al doilea, aceasta are 26 de puncte si alte doua de recuperat pentru a reveni pe primul loc.

Diferenta dintre ea si Bielefeld, actualul lider in Zweite s-a facut in precedentele doua etape. Atunci, Hamburger SV a remizat cu Wehen si Kiel, 1-1 fiind scorul in aceste confruntari. De altfel, nu rateaza vreun meci sa nu inscrie, ea avand si cel mai bun atac de pana acum.

Dresda

Trebuie sa te uiti in subsolul clasamentului pentru a vedea pe ce loc este Dynamo Dresda. Ea ocupa penultimul loc, cu 12 puncte, dar intre ea si echipa de pe locul 9 sunt acum patru lungimi. Asta inseamna ca inca doua meciuri la fel de bune ca cel anterior si poate urca destul de mult in clasament.

In runda anterioara, Dynamo Dresda a reusit sa se afirme si sa puna al treilea succes in dreptul ei. Suedezul Alexander Jeremejeff a reusit sa inscrie unicul gol al duelului cu Wehen. Cu toate acestea, atacul ramane principala problema, pana acum nu exista echipa cu mai putine goluri inscrise in comparatie cu ea. Sunt cateva formatii care au inscris 14 goluri, cele mai putine de pana acum.

Clar exista o favorita certa si lucrul acesta putem sa-l privim pe ofertele caselor de pariuri. HSV nu are voie sa rateze cele trei puncte si desi adversarul vine increzator, eu am sa merg pe mana gazdelor. Mai mult decat atat, astept sa vedem un succes venit inca de la pauza.

Ponturi fotbal Hamburger SV vs Dresda: 1 pauza – 1 final, cota 1.91 la Betfair