Ponturi fotbal Guingamp vs Caen – Ligue 2

ponturi franta

Guingamp vs Caen. Cele doua formatii se vor duela Vineri 29 Noiembrie, de la ora 21:00, in runda a 16-a a ligii secunde din Franta.

  • Diferenta mare intre cele doua formatii, daca vorbim de moment

Guingamp

Per total Guingamp a avut parte de un sezon mult mai bun. Echipa insa este intr-o continua scadere de forma, cu o singura victorie inregistrata in precedentele 5 partide oficiale. Acestia o invingeau pe Chambly in 1 Noiembrie, 5-1 in Ligue 2. Mai apoi, Guingamp a remizat pe teren propriu cu AC Ajaccio in campionat si a pierdut la Lorient, 3-0 in Cupa Frantei. Se pare ca infrangerea din cupa i-a afectat pe jucatori din punct de vedere moral, pentru ca dupa reluarea campionatului s-au facut de ras. Acestia au fost invinsi categoric de Le Havre in deplasare, cu scorul de 4-0. Pe teren propriu, gazdele nu au mai castigat din 4 Octombrie, de la un 4-1 cu Rodez in Ligue 2.

  • Caen nu a mai pierdut pe acest teren din 2014

Caen

De partea cealalta, oaspetii sunt fara infrangere din 27 Septembrie. Atunci acestia erau invinsi de catre Grenoble in campionat, iar de atunci au trecut 7 partide oficiale. Acum 3 runde, Caen o invingea pe Orleans pe teren propriu, scor 2-1. Mai apoi, oaspetii au remizat cu Auxerre in deplasare (scor 1-1) si cu Le Mans pe teren propriu (scor 3-3). In Cupa Frantei, oaspetii au umilit-o pe anonima Murs-Erigne in deplasare, cu scorul de 6-0. Ultima oara Caen pierdea pe terenul celor de la Guingamp o partida oficiala, in Decembrie 2014. Atunci, cele doua se infruntau in Ligue 1.

Guingamp si Caen sunt doua echipe cu experienta, obisnuite cu fotbalul din prima liga. In acest moment insa acestea traverseaza momente dificile si nu par capabile sa revina pe prima scena fotbalistica. Per total Guingamp este favorita, datorita sezonului mai bun si a avantajului terenului propriu. Totusi Caen se afla in varf de forma, asadar ma astept sa forteze astazi. Recomandarea mea este pronosticul “peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.44 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Guingamp vs Caen

peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Unibet