Ponturi fotbal Goteborg vs FC Copenhaga – Preliminarii Europa League

ponturi europa league

Joi 17.09.2020, de la ora 19:00, se va desfasura partida Goteborg vs FC Copenhaga, din cadrul turului 2 preliminar UEFA Europa League.

Goteborg

Goteborg provine din Suedia, acolo unde sezonul competitional este in plina desfasurare. Echipa insa arata foarte rau, ocupand doar locul 12, cu 20 de puncte. Distanta fata de podium este deja de 13 lungimi, iar Goteborg are toate sansele sa nu mai ajunga in preliminarii sezonul viitor. Etapa precedenta, gazdele de astazi au invins-o pe Falkenbergs, cu scorul de 3-0.

Karlssoh si Sana sunt golgheterii suedezilor in campionat, ambii reusind sa puncteze de 5 ori pana acum. Pe teren propriu, Goteborg nu a mai castigat o partida oficiala din 30 Iulie. Au urmat 3 infrangeri cu minim 3 goluri incasate si o remiza.

FC Copenhaga

Sfert-finalista de anul trecut incearca sa ajunga din nou in grupele Europa League. Copenhaga tocmai ce a inceput sezonul in Danemarca, insa debutul a fost cu stangul. Echipa s-a deplasat la Odense, acolo unde in minutul 45 era deja condusa cu scorul de 3-0. Wilczek a izbutit o dubla in repriza secunda insa nu a mai reusit sa salveze soarta partidei.

Dupa cum spuneam, Copenhaga a avut sezonul precedent un parcurs excelent in Europa League. Echipa a fost la un pas de semifinale, insa a cedat in prelungiri cu Manchester United. Unicul gol era marcat atunci de Bruno Fernandes din penalty.

Copenhaga este evident echipa mai experimentata. Desi nu si-a intrat inca in ritm pe plan intern, ramane recenta evolutia cu United, din luna August. Goteborg are parte de o stagiune de cosmar, iar pe teren propriu nu se leaga nimic. In aceste conditii, voi merge pe mana danezilor, de la care ma astept sa domine. Recomand pronosticul “2 solist“, la o cota de 1.75 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Goteborg vs FC Copenhaga

2 solist, cota 1.75 la Unibet