Ponturi fotbal Glentoran vs Linfield – NIFL Premiership

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Glentoran vs Linfield: joi, 26/12/2019, de la ora 17:00, pe The Oval, Glentoran si Linfield se vor infrunta in runda a 22-a din Irlanda de Nord.

Glentoran

Venita dupa o perioada foarte buna, Glentoran a reusit in runda anterioara sa castige din nou. 1-0 a fost scorul meciului pe care l-a avut cu cei de la Carrick Rangers. Navid Nasseri se face vinovat de singurul gol inscris in acel meci. A fost pentru a saptea oara in ultimele zece runde de campionat cand echipa castiga.

Glentoran se afla la aproape trei luni distanta de ultimul esec suferit in campionat. In tot acest timp a urcat suficiente locuri pentru a sta linistita. Ocupa pozitia a 5-a, cu 38 de puncte, 12 mai multe decat Ballymena, prima de sub linia de play-off. Interesant este ca aceeasi replica buna a avut-o si acasa, cat si in deplasare.

Linfield

Una dintre favoritele la titlu, Linfield isi duce cu brio la capat misiunea. Daca se va impune in acest duel, va incheiat 2019 pe prima pozitie. Pana la urma deja se afla acolo, dar are 43 de puncte, cu doua mai multe decat ocupanta locului al doilea. De asemenea, este o lupta apriga pentru sefia NIFL Premiership. Sunt primele patru clasate care sunt despartite de trei puncte.

Si cu toate acestea, Linfield in runda anterioara n-a avut deloc un meci usor. A incheiat la egalitate cu Crusaders, in unul dintre derby-urile campionatului. 1-1 a fost scorul, dar Joel Cooper a restabilit egalitatea in a doua jumatate a reprizei secunde.

Urmeaza un meci ceva mai dificil pentru Linfield, Cred ca bagajul de experienta pe care anumiti jucatori il au, ii vor aduce plusul de care are nevoie. Drept urmare, asa cum s-a intamplat si in turul campionatului, cat si in ultimele patru meciuri directe, o astept sa invinga.

Ponturi fotbal Glentoran vs Linfield: X2, cota 1.44 la Betfair