Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud – Calificari Cupa Natiunilor

ponturi fotbal

Ghana vs Africa de Sud. Joi 14.11.2019, de al ora 21:00, va avea loc una din cele mai interesante partide din calificarile pentru Cupa Natiunilor. 

Se intalnesc cele doua favorite ale Grupei C

Ghana

Ghana a evoluat in aceasta toamna la WAFU Cup of Nations, acolo unde a avut un parcurs aproape perfect. Spun “aproape perfect” pentru ca acestia au clacat chiar in ultimul act, in finala cu Senegal. Cele doua formatii au remizat cu 0-0 in 90 de minute, 1-1 dupa 120 de minute, iar intr-un final Senegal a castigat cu scorul de 3-1 la penalty-uri. Dupa incheierea acestui turneu, reprezentativa din Ghana a remizat cu Burkina Faso in deplasare, scor 0-0. Pe teren propriu, gazdele au aratat foarte slab in 2019. Acestia au castigat doar 2 partide oficiale, dupa un 1-0 cu Kenya si un 1-0 cu Gambia.

Sud-africanii nu au mai castigat aici din 2011

Africa de Sud

De partea cealalta, Africa de Sud are 3 infrangeri consecutive in partidele oficiale si cu siguranta moralul echipei nu este unul ok. La inceputul lunii August, acestia au pierdut cu o nationala mai slab cotata – Lesotho, 0-3 pe teren propriu. Din vara si pana acum sud-africanii au mai disputat doar o partida amicala, castigata cu Mali pe teren propriu – scor 2-1. Ultima victorie a reprezentativei din Africa de Sud pe terenul celor din Ghana, avea loc in Februarie 2011. Atunci, oaspetii reuseau sa castige cu scorul de 2-1, la Cupa Natiunilor Africii. De la acel duel, Africa de Sud a mai evoluat o singura data aici, intr-un amical din aceasta vara, incheiat cu scorul de 0-0.

Indiferent de forma de moment sau jucatorii convocati, Ghana vs Africa de Sud e un duel interesant de urmarit. Acestea se numara printre natiunile de top ale acestui continent, fapt pentru care ma astept la un meci interesant. Niciuna nu a excelat in 2019, fapt pentru care vor cauta rezultate pozitive pe final. Recomand pronosticul ‘ambele echipe marcheaza’, pentru care Unibet ne ofera o cota generoasa de 2.45.

Ponturi fotbal Ghana vs Africa de Sud

ambele echipe marcheaza, cota 2.45 la Unibet