Ponturi fotbal Getafe vs Villarreal – La Liga

153
Ponturi fotbal Getafe vs Villarreal

Ponturi fotbal Getafe vs Villarreal este o partida cu miza doar pentru formatia gazda, care inca mai spera la calificarea in Liga Campionilor. Duelul va avea loc pe “Coliseum Alfonso Perez” si se va juca de la ora 17:15.

◘ Getafe

Este revelatia acestei editii de La Liga, echipa ce a stralucit pe parcursul campionatului. In acest moment se afla pe locul cinci in clasament, la egalitate cu Valencia, aflata pe locul al patrulea, ultimul ce duce in Liga Campionilor. Pana acum a reusit 15 victorii si 13 remize, suferind noua infrangeri, in toate aceste partide marcand 46 de goluri, primind 33. In ultima etapa a clacat, pierzand cu 2-0 pe terenul campioanei Barcelona. Trebuie mentionat insa faptul ca este neinvinsa acasa in ultimele patru jocuri. In acestea a invins Athletic Bilbao, Sevilla si Girona, remizand cu Real Madrid, contra carora a marcat sase goluri, fara sa primeasca vreunul.

Info lot: Ndiaye, Antunes si Bergara sunt accidentati, asa ca vor lipsi, la fel si Dakonam, care este suspendat.

ECHIPA PROBABILA: Soria – Olivera, Gonzalez, Cabrera, Suarez – Portillo, Arambarri, Maksimovic, Foulquier – Mata, Molina.

◘ Villarreal

Este departe de echipa din sezonul precedent, care termina pe locul al cincilea. In aceasta editie de campionat are un parcurs de-a dreptul dezamagitor, aflandu-se in zona inferioara a clasamentului, pe pozitia a 14-a. Este la sase puncte de zona “rosie”, eliminand astfel orice emotie in ceea ce priveste retrogradarea. In cele 37 de etape a izbutit zece victorii si 13 remize, suferind 14 infrangeri. De-a lungul acestor partide a punctat de 47 de ori, primind 50 de goluri. Ultima deplasare i-a adus un esec, pierzand pe “Santiago Bernabeu” cu Real Madrid, scor 3-2.

Info lot: Soriano, Miguelon si Bonera nu vor evolua, toti fiind indisponibili din pricina accidentarilor, in timp ce Gaspar este suspendat.

ECHIPA PROBABILA: Fernandez – Costa, Mori, Gonzalez, Quintilla – Iborra, Cazorla – Ekambi, Fornals, Chukwueze – Moreno.

Villarreal nu mai are obiectiv in acest sezon, asigurandu-si evitarea retrogradarii. Getafe insa inca mai spera la locul de Liga Campionilor, asa ca are toate motivele sa forteze. Bazandu-ne pe acest aspect, dar si pe faptul ca joaca acasa, ne asteptam sa invinga.

• Ponturi fotbal Getafe vs Villarreal: gazdele castiga -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com