Ponturi fotbal Germania vs Turcia – Meciuri Amicale

ponturi din meciuri amicale

Germania vs Turcia. Cele doua nationale se vor intalni intr-o partida de pregatire Miercuri 7 Octombrie 2020, de la ora 21:45.

Germania

Germania pierdea ultima oara o partida, in Septembrie 2019. Atunci, nemtii erau invinsi de catre Olanda pe teren propriu, 2-4 in preliminariile Campionatului European. In Nations League, baietii lui J. Low au inceput cu doua remize. Acestia au terminat la egalitate cu Spania si Elvetia, 1-1 in ambele infruntari.

La fel ca multe alte nationale mari, Germania incearca sa se revitalizeze. Au aparut nume noi, care treptat trebuie sa efectueze schimbul de generatii. Este vorba de Timo Werner, Gosens, Kehrer sau Waldschmidt. Germania pierdea ultima oara cu Turcia, 1-2 intr-o partida amicala din Octombrie 2005.

Turcia

Turcia este gata sa revina la turneele finale. Nationala a reusit sa se califice la Campionatul European ce a fost amanat pentru anul 2021. Acestia au terminat pe locul 2 intr-o grupa cu Franta, Islanda, Albania, Andorra si Moldova. Evolutiile turcilor au fost foarte bune, reusind sa isi treaca in cont o victorie cu Franta pe teren propriu si o remiza in Hexagon.

In Nations League insa, nationala nu a aratat prea bine. Turcia nu a marcat inca si are un singur punct dupa 2 runde. Nationala lui Gunes a pierdut cu Ungaria (scor 0-1) si a remizat alb in deplasarea din Serbia.

Desi selectionerul Low e foarte probabil sa trimita o echipa experimentala in teren, Germania este net superioara. Aria de selectia pentru ei este una exstinsa si vedem cum nume precum Werner sau Havertz incep sa isi faca loc in fotbalul european. De partea cealalta, Turcia pare o alta nationala fata de cea din preliminariile EURO. Ma astept astazi la un duel dominat integral de Germania, care nu ar trebui sa aiba probleme. Tinand cont de ofensiva modesta a turcilor, voi merge pe pronosticul “1 pauza / 1 final”.

Ponturi fotbal Germania vs Turcia

1 pauza / 1 final, cota 2.10 la Betano