Ponturi fotbal Germania vs Belarus – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Germania vs Belarus: sambata seara, de la ora 21:45, pe Borussia-Park, Germania infrunta Belarus, in runda a 9-a din preliminariile pentru Euro 2020.

Germania

Nemtii sunt aproape de turneul final, mai au nevoie de acest succes si cred ca lucrurile vor fi clare. In prezent ocupa locul al doilea in Grupa C, cu 15 puncte, tot atatea cate are si Olanda, dar meciurile directe fac diferenta. Atacul si apararea sunt in continuare cele mai bune din grupa, 20-6 este golaverajul pe care jucatorii lui Low il au.

Mai mult decat atat, singurul esec suferit de Germania in aceasta grupa de calificare a venit chiar in compania celor de la Olanda. A fost un 2-4, surprinzator, dar s-a intamplat pe terenul propriu. Dincolo de acest esec, au continuat sa faca scor cu echipele pe care le-au intalnit. Drept urmare, in urmatoarele doua intalniri venite dupa acel esec au castigat la pas, 2-0 cu Irlanda de Nord si 3-0 cu Estonia.

  • Echipa probabila: Neuer – Klostermann, Sule, Ginter, Schulz – Gundogan, Kimmich, Kroos – Gnabry, Werner, Brandt

Belarus

O nationala fara prea multe solutii neavand o arie foarte mare de seelctie, Belarus vine resemnata. Aceasta este penultima in Grupa C, cu 4 puncte adunate, desi putea face 21 maximum posibile. Situatia este una apasatoare si se vede asta si prin cifre. Practic, in afara succesului cu Estonia (2-1) si a remizeti din retur (0-0), ea a fost ciuca batailor. Cinci meciuri din cele sapte s-au incheiat cu ea invinsa de celelalte formatii.

Unul dintre aceste rezultate negative a venit in urma cu putin timp, intr-un duel cu Olanda. 1-2 a fost scorul atunci, asta dupa ce meciul s-a jucat la Minsk si inchis in doar cateva minute. Bielorusii au luat doua goluri intr-un interval de nici zece minute si astfel, la final au cedat din nou.

  • Echipa probabila: Gutor – Matveychik, Martynovch, Naumov, Polyakov – Kovalev, Maevski, Dragun, Yablonski, Stasevich

Germania in tur a fost net superioara rivalei sale din Grupa C si drept urmare, s-a impus cu 2-0. Este un scor echitabil, avand in vedere ca nemtii nu mai au echipa aia formidabila din trecut, cand bateau mereu cu scor de tenis. Pana la urma si 1-0 tot trei puncte inseamna, acesta fiind si motivul pentru care voi miza pe putine goluri. Belarus este constienta ca nu mai are ce face, dar am vazut la ea si jocuri bune facute din punct de vedere defensiv.

Ponturi fotbal Germania vs Belarus: sub 4.5 goluri, cota 1.47 la Betano