Ponturi fotbal Genoa vs Cagliari – Serie A

129
Ponturi fotbal Genoa vs Cagliari

Ponturi fotbal Genoa vs Cagliari este un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 37 din campionatul Italiei, ce se va juca sambata, de la ora 19:00, pe “Stadio Luigi Ferraris”.

◘ Genoa

Este o echipa destul de modesta, ce nu dispune de un lot grozav, asa ca nu isi permite sa isi seteze obiective marete in campionat. In momentul de fata se situeaza pe locul 17, fiind la doar un singur punct de zona “fierbinte”. De-a lungul celor 36 de etape disputate a acumulat 36 de puncte, venite in urma a opt victorii si 12 remize. Are un atac destul de modest, tinand cont de faptul ca a punctat de 38 de ori. In ultima etapa a dat piept cu Atalanta, cu care a pierdut in deplasare, scor 2-1. A ajuns astfel la opt partide consecutive fara succes, dar si la 56 de goluri primite in campionat.

Info lot: Favilli, Hiljemark si Sturaro sunt accidentati, in timp ce Romero va lipsi din pricina unei accidentari.

ECHIPA PROBABILA: Radu – Biraschi, Gunter, Zukanovic, Criscito – Veloso, Radovanovic, Lerager – Bessa – Kouame, Lapadula.

◘ Cagliari

Este o echipa ceva mai buna, daca ne raportam la evolutiile din aceasta editie de campionat. In momentul actual se gaseste pe locul 12 al clasamentului, la patru puncte de adversara sa. Pana acum a reusit zece victorii si tot atatea remize, suferind 16 infrangeri, 12 dintre ele venind in deplasare. Dispune de un golaveraj negativ, in cele 36 de etape inscriind de 34 de ori, incasand 51 de goluri. In ultimele trei etape nu a reusit sa obtina niciun punct, infruntand ce-i drept echipe de top ca Lazio, Napoli si AS Roma.

Info lot: Nu ii are la dispozitie pe Farago si Ionita, primul fiind accidentat, iar cel din urma este suspendat.

ECHIPA PROBABILA: Cragno – Pellegrini, Romagna, Klavan, Cacciatore – Barella, Cigarini, Deiola – Birsa, Pedro – Pavoletti.

Genoa are mare nevoie de puncte pentru a-si consolida pozitia in clasament. Bazandu-ne in special pe faptul ca joaca pe teren propriu, acolo unde suporterii pot avea si ei un rol important, mizam pe faptul ca va obtina victoria.

• Ponturi fotbal Genoa vs Cagliari: gazdele castiga -> cota 1.60

sursa foto: skysports.com