Ponturi fotbal Galatasaray U19 vs Real Madrid U19 – Youth League

ponturi fotbal

Marti 22.10.2019, de la ora 15:00, va avea loc infruntarea Galatasaray U19 vs Real Madrid U19, din cadrul grupelor UEFA Youth League.

8 goluri incasate de turci in primele doua partide

GALATASARAY U19

Galatasaray este cea mai modesta formatie din aceasta grupa de Youth League, cu 0 puncte adunate in 0 runde. In prima etapa, turcii au pierdut la limita in Belgia, 3-2 pe terenul celor de la Club Brugge. Mai apoi Galatasaray a fost umilita pe teren propriu de catre juniorii celor de la PSG, scor 1-5. Unicul gol al echipei a fost marcat de catre M. Baltaci in minutul 49, din penalty. In editia precedenta de Youth League, Galatasaray U19 nu a reusit sa treaca de o grupa din care au mai facut parte FC Porto, Lokomotiv Moscova si Schalke.

A 3-a intalnire directe intre cele doua formatii

REAL MADRID U19

Juniorii celor de la Real Madrid se descurca mult mai bine decat echipa lui Zinedine Zidane. Madrilenii au debutat cu o victorie la Paris, scor 2-1. X. Simons a deschis atunci scorul pentru PSG, insa Jordi si Gonzalez au intors rezultatul pentru iberici. Etapa precedenta Real Madrid a primit vizita celor de la Club Brugge si a castigat categoric, scor 3-0. J. Latasa cu o dubla si A. Martin au rezolvat meciul pentru spanioli, fara prea mari emotii. De remarcat este faptul ca la Real Madrid U19 evolueaza si fiul lui Zinedine Zidane, Theo.

Galatasaray si Real Madrid s-au mai intalnit in UEFA Youth League de doua ori, in editia 2013/2014. Atunci cele doua remizau in Turcia cu scorul de 1-1, iar madrilenii castigau pe teren propriu fara emotii, scor 4-1. Oaspetii sunt favoriti certi astazi, academia celor de la Real Madrid fiind una din cele mai bune ale Europei. De partea cealalta, Galatasaray U19 arata modest, mai ales pe plan defensiv. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.55 pe care o ofera cei de la Betfair.

Ponturi fotbal Galatasaray U19 vs Real Madrid U19

2 solist, cota 1.55 la Betfair