Ponturi fotbal Furth vs Hamburg – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Furth vs Hamburg este o partida din cadrul esalonului al doilea al Germaniei, aceasta urmand sa se joace duminica, cu incepere la ora 14:30, pe “Sportpark Ronhof Thomas Sommer”.

Furth

Nu este deloc o echipa rea, ba din contra, avand un parcurs destul de bun in acest sezon. Porneste insa cu sansa a doua la casele de pariuri, cum era si normal, urmand totusi sa infrunte o adversara mai buna.

Gruparea gazda se situeaza pe pozitia a cincea a clasamentului, fiind la opt puncte de locurile promovarii. Pana acum, de-a lungul celor 25 de etape, a reusit zece succese, remizand de sase ori, suferind noua esecuri. Pe parcursul acestor dueluri a marcat de 37 de ori, primind cu patru goluri mai putine.

Cei de la Furth se aflau intr-o forma buna inainte de intreruperea campionatului. Acestia legau trei meciuri consecutive fara esec, invingand Stuttgart, remizand cu Wehen si Kiel.

Hamburg

Este una dintre candidatele la promovarea in Bundesliga, fiind una dintre cele mai bune echipe din esalonul secund. Din punct de vedere al valorii, este peste adversara sa, asa ca porneste ca favorita. De asemenea, nici nu putem spune ca este dezavantajata de faptul ca joaca in deplasare, tinand cont ca suporterii nu au acces la stadion.

Oaspetii se afla peste adversarii lor in clasament, pe locul trei, la un punct de locul secund. Pana acum au strans 44 de puncte, venite in urma a 12 victorii si opt remize. Acestia au marcat nu mai putin de 48 de goluri in cele 25 de etape, primind cu 20 mai putine.

Ultimele doua deplasari nu au fost de bun augur pentru Hamburg, pierzand cu Aue, remizand cu Hannover. Ultimul meci le-a adus insa o victorie, castigand disputa cu Regensburg. Nu putem spune insa ca au un moral bun, avand in vedere faptul ca au trecut mai bine de doua luni de atunci.

Pronostic

Hamburg este clar o echipa mai buna, cu pretentii mai mari, de la care avem asteptari. Nu vom miza pe un succes al sau, insa pariem la siguranta si alegem varianta “X2”. De asemenea, pornind de la premisa ca vom asista la reusite la ambele porti, combinam cu varianta golurilor. Asadar, recomandam un pariu combinat intr-o cota foarte buna de 1.55 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Furth vs Hamburg: X2 si peste 1,5 goluri -> cota 1.55