Ponturi fotbal Fulham vs QPR – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Fulham vs QPR: vineri, 22 noiembrie, de la 21:45, pe Craven Cottage, Fulham intalneste QPR, intr-un derby londonez al rundei cu numarul 17 din Championship.

Fulham

Fosta prim-divizionara, Fulham are drept obiectiv sa revina in primul esalon. Pentru asta si-a pastrat o parte dintre jucatorii care au fost in Premier League si in editia trecuta. Asta se vede si asta si-a pus amprenta in runda anterioara, atunci cand a castigat. 1-0 a fost scorul meciului de la Birmingham,

A fost a saptea victorie stagionala, Fulham reusind sa urce mult in clasament. Ea se afla pe locul 7 in acest moment, cu 26 de puncte. Sunt doua lungimi mai putine decat echipele de pe locurile 6 si 5, respectiv Bristol City si Nottingham. Asta inseamna ca daca se impune vineri, poate urca pe loc care asigura prezenta in play-off.

QPR

Queens Park Rangers este si ea in prima jumatate. Ocupa locul 10 in acest moment, cu 24 de puncte, dar batalia pentru locurile de play-off este una stransa. Ea este bagata in aceasta lupta, avand in vedere ca are patru lungimi mai putine decat ocupanta locului al saselea. Putea sa fie mult mai bine, dar in precedentele patru runde nu a castigat. Si-a trecut in cont doua remize si tot atatea infrangeri, meciuri in care adversarul a inscris de fiecare data.

In runda anterioara, desi a evoluat pe terenul propriu, a scos un egal chinuit cu Boro, 2-2. Spun chinuit pentru ca jocul nu a fost extraordinar, iar un autogol al adversarilor i-a adus un punct.

In ultimele cinci jocuri directe golurile au venit pe banda rulanta. Ambele au inscris in aceste jocuri si asa cum se prezinta acum, cred ca din nou or sa iasa la rampa. Fulham joaca acasa si are prima sansa, dar QPR este o echipa care primeste usor goluri, dar la fel de usor si inscrie.

Ponturi fotbal Fulham vs QPR: ambele marcheaza, cota 1.55 la Betano