Ponturi fotbal Fulham vs Luton – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Fulham vs Luton: miercuri, de la ora 21:45, Craven Cottage este locul de intalnire pentru Fulham vs Luton, unul dintre meciurile rundei a 13-a din Championship.

Fulham

Una dintre cele mai mici cote primite la pariuri pentru un eventual succes in runda 13 ii revin lui Fulham. Ea are o sansa buna, fiind si o echipa pe masura, in ciuda locului din clasament. Pe pozitia a 10-a, cu 19 puncte, este la doua lungimi in spatele locurilor de play-off. Acesta este si obiectivul pe care si l-a propusu pentru noul sezon.

Se cauta promovarea si are toate motivele sa-si permita lucrul acesta. De asemenea, are si un lot pe masura, dar uneori mai face si greseli. Una dintre acestea a venit cu putine zile in urma cand a pierdut cu 0-2 in fata adversarilor de la Stoke City. Intr-adevar, a evoluat pe teren strain

  • Echipa probabila: Bettinelli – Odoi, Mawson, Ream, Byram – Johansen, Arter – Knockaert, Cairney, Cavaleiro – Mitrovic

Luton

Ceva mai buna acasa, Luton a facut senzatie in meciurile din runda anterioara. Ea a reusit sa joace decent in disputa cu Bristol City, echipa pe care a invins-o cu 3-0. Acela a fost al patrulea succes stagional pe care nou-promovata l-a obtinut in aceasta stagiune.  Drept pentru care continua sa fie in jumatatea inferioara a clasamentului.

Luton abordeaza etapa aceasta din pozitia de a 16-a clasata. Cu cele 14 puncte acumulate, ea este departe de zona rosie. Intre ea si Huddersfield, echipa de pe pozitia a 22-a, prima care merge in League One, sunt acum cinci lungimi. Dintre toate acestea, sase puncte au venit in meciurile de pe teren propriu.

  • Echipa probabila: Shea – Cranie, Bradley, Pearson, Potts – Tunnicliffe, Mpanzu, Butterfield- Brown – Cornick, Collins

Fulham este o formatie buna si astept din partea ei sa ne aduca un pariu verde. Nu voi propune un alt pronostic decat cel pe care il consider cu sansele cele mai mari de reusita. Astfel, voi merge pe solist si am sa aleg victoria gazdelor. Cu alte cuvinte, ea in cele sase meciuri de pe teren propriu a reusit sa obtina trei victorii, doua remize si un singur esec.

Ponturi fotbal Fulham vs Luton: gazdele castiga, cota 1.46 la Unibet