Ponturi fotbal Freiburg vs Frankfurt – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Freiburg vs Frankfurt: duminica este o zi tocmai buna pentru fotbal, iar in Germania se joaca Freiburg vs Frankfurt. Este meci al rundei cu numarul 11, cel care inchide aceasta runda.

Freiburg

In ciuda rezultatelor din ultele meciuri oficiale, Freiburg ramane o echipa periculoasa. In runda anterioara a smuls un egal de la Bremen, dupa un gol venit in prelungiri. Nils Petersen este vinovat pentru acel rezultat, a inscris in al treilea minut de prelungire. A fost a treia remiza din acest sezon si astfel, a urcat pe 7, cu 1 puncte.

Totodata, un eventual succes in meciul de duminica o aduce la egalitate de puncte cu Leipzig si Bayern, echipele de pe locurile 2 si 3. Isi permite sa spere la un asemenea rezultat, Freiburg avand un joc destul de bun in aceasta postura, a formatiei gazda. In cinci asemenea intalniri, a avut doua victorii, tot atatea remize si un singur adversar s-a impus.

  • Echipa probabila: Flekken – Lienhart, Koch, Heintz – Schmid, Frantz (c), Gondorf, Günter – Waldschmidt, Petersen, Höler

Eintracht Frankfurt

Slab randamentul oferit de Eintracht in Europa League. Acolo a evoluat joi, dar a fost o deplasare incomoda, care s-a dovedit fatala. 1-2 a fost scorul cu Standard Liege, in ceea ce a fost a doua infrangere din aceasta campanie. Totusi, pastreaza sanse la calificare in primavara europeana si cred ca o poate face din nou.

Echipa este motivata de succesul din runda anterioara de campionat. Atunci a dat de pamant cu Bayern Munchen, invingandu-si fostul antrenor cu 5-1. E drept, adversarii au jucat cu un om in minus inca din startul meciului.

  • Echipa probabila: Rönnow – Abraham (c), Hasebe, Hinteregger – da Costa, Sow, Fernandes, Rode, Kostic – Dost, Paciencia

Cred ca Frankfurt inca mentine acel statut de favorita fie si intr-o deplasare asa de grea. Ea este echipa care in editia trecuta de campionat a castigat atat acasa, cat si la Freiburg. Totusi, voi evita sa merg pe succesul uneia sau alteia, pentru ca exista nenumarate alternative in oferta bogata a caselor de pariuri. Cum marcheaza destul de des, un ambele marcheaza astept eu de la Freiburg vs Frankfurt.

Ponturi fotbal Freiburg vs Frankfurt: ambele marcheaza, cota 1.50 la Betano