Ponturi fotbal Frankfurt vs Koln – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Frankfurt vs Koln miercuri, de la ora 21:30, Frankfurt si Koln vor juca in meci direct, in etapa cu numarul 16 din Bundesliga.

Eintracht Frankfurt

Vulturii vor sa termine anul intr-o nota optimista si au toate sansele sa faca lucrul acesta. Ei urmeaza sa joace cu FC Koln si Paderborn, doua dintre echipele proaspat promovate. De asemenea, nivelul jocului din ultimele meciuri a lasat de dorit, iar Eintracht vine acum dupa cinci runde fara succes in campionat.

Cu un singur punct luat in ultimele cinci etape, Frankfurt a intrat intr-un con de umbra. Acel 0-1 cu Schalke din weekend-ul trecut, a adus-o pe locul 12, cu 18 puncte. Sunt destul de multe puncte diferenta intre ea si ultimul loc care duce in editia urmatoare a cupelor europene, Insa, are tot timpul sa se redreseze, turul este abia la sfarsit.

  • Echipa probabila: Wiedwald – Toure, Hasebe, Hinteregger – da Costa, Sow, Rode, Kostic – Kamada – Silva, Paciencia

FC Koln

Principala grija este sa se mentina pe prima scena a fotbalului german. Desi nu este intr-o situatie buna, FC Koln este la trei lungimi de locurile neutre. Ea va aborda runda a 16-a din postura ocupantei penultimului loc, cu 11 puncte. Cu toate acestea, sufera si la capitolul ofensiv, unde are cele mai putine goluri inscrise pana in momentul de fata.

Totodata, moralul este unul ridicat si asta pentru ca tapii vin dupa al treilea succes stagional. In urma cu doar cateva zile, John Cordoba si Sebastiaan Bornauw inscriau in victoria cu 2-0 de Leverkusen. Insa, pe teren strain rare au fost meciurile in care a plecat neinvinsa.

  • Echipa probabila: Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach – Skhiri, Hector – Schaub, Drexler, Jakobs – Cordoba

Desi gazdele au probleme reale in a se redresa, cred ca este o ocazie tocmai buna sa vedem forta reala a celor de la Frankfurt. Este ajutata si de replica timida oferita de Koln, atunci cand joaca pe teren strain. Insa, cred ca pana la final ambele vor inscrie, data fiind forma slaba a defensivelor.

Ponturi fotbal Frankfurt vs Koln: ambele marcheaza, cota 1.52 la Betano