Ponturi fotbal Fleetwood vs Bristol Rovers – League One

ponturi anglia

Ponturi fotbal Fleetwood vs Bristol Rovers este o confruntare ce are lovitura de incepere programata la ora 17:00, aceasta contand pentru runda cu numarul 24 din League One, urmand sa se dispute pe “Highbury Stadium”.

Liga 1, Anglia
29 decembrie 2019
Fleetwood Town17:00Bristol Rovers

Fleetwood

Este vazuta ca favorita clara de agentiile de pariuri, ceea ce surprinde, e drept, fiind avantajata de faptul ca joaca acasa, insa infrunta o adversara de o valoare apropiata.

In momentul de fata, gazdele acestei infruntari se gasesc pe locul sapte, fiind la un punct de locurile de baraj. Pana acum, in decurs de 20 de partide, au strans 34 de puncte, izbutind zece victorii si patru remize. Dispun de un golaveraj bun, marcand 36 de goluri, primind cu opt mai putine.

In ultima runda cei de la Fleetwood au facut deplasare pe terenul celor de la Rochdale, unde s-au impus. Acestia au castigat cu 2-3, punand astfel capat unei serii de trei meciuri fara succes.

Bristol Rovers

Este, dupa cum mentionam, o echipa cel putin la fel de buna, tinand cont de faptul ca se afla peste adversara sa in clasament, e drept, cu avand cu un meci mai mult disputat.

Pana acum, in decurs de 21 de partide, a reusit sa obtina 35 de puncte, fiind la doua puncte de primele doua locuri, cele ce promoveaza direct. A izbutit zece victorii si cinci remize, pierzand de sase ori. In toate aceste partide a punctat de 30 de ori, primind 27 de goluri.

In etapa precedenta, Bristol Rovers a clacat, pierzand cu 1-2 pe teren propriu cu Wimbledon. Odata cu acest esec a pus capat unei serii impresionante de 12 partide consecutive fara infrangere.

Pronostic

Casele de pariuri o dau pe Fleetwood ca favorita certa, iar aceasta nu este exclus sa se impuna. Noi ne asteptam insa ca Bristol Rovers sa demonstreze ca este o echipa capabila sa puna probleme. Asadar, vom alege varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca ambele vor marca.

• Ponturi fotbal Fleetwood vs Bristol Rovers: ambele marcheaza -> cota 2.00